Miért nincs Budapesten Xiaomi szervíz?
Mert a szijajómi egyszerhasználatos eldobható vackokat gyárt,,, nem éri meg szervizelni
Igazából nem érdemes ilyen kinai szart venni sem, de mégis sokan bedőlnek és megveszik!
Én xiaomi-t szoktam vásárolni, mert ennyit engedhetek meg magamnak. Eddig soha nem merült fel a szervíz igény, de ha egyszer mégis akkor ez nekem is hasznos.
Köszönöm #3
Amit a #3-as ír, nem szerepel a hivatalos márkaszervizek listáján. Ők valószínűleg saját magukat nevezték ki "márkaszervíznek". Ezt szépen alátámastja, hogy "Xiaomi, Redmi és a Poco telefonok javítását csak garanciális időn túl tudjuk vállalni." Tehát garanciális javításra sem jogosultak, azaz 100% hogy nem hivatalos szerviz. A weboldal megtévesztő, reméljük előbb-utóbb rommá perli őket a Xiaomi a megtévesztő arculatért.
Csak ezek a hivatalos szervizek, képzett munkatársakkal és biztos gyári alkatrész ellátással:
Valóban nincs Budapesten hivatalos szerviz, nagy kérdés hogy miért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!