Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek mennyi használat után...

Kinek mennyi használat után esett 100% alá az akkumulátor kapacitás?

Figyelt kérdés
8 hónapja vettem egy iPhone 14-et, azóta közel 100 töltési cikluson van túl, de még mindig 100%-os kapacitást mutat. Nektek mikor esett 100% alá? Mert hallottam olyanokat, akiknek 3 hónap után már 95% volt, de gondolom az ilyenek állandóan nyúzták a telefont és csillió wattos töltőt használtak, ami melegítette a telefont, tehát rontotta az akkut.
aug. 11. 15:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Neked is le fog menni idővel. Nekem a 11 Pro Max 8 hónapig 85%-ot mutatott, majd egyszer csak 82%-ra lement. Tehát nem törvényszerű, hogy százalékonkénti csökkenést mutat.
aug. 11. 15:09
 2/9 anonim ***** válasza:
A 15 pro maxom 9 hónapos korában esett 1%-ot, most 99% és jövő hónapban lesz egy éves a teló.
aug. 11. 15:10
 3/9 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

14 az pd2 t tamogat vagyis 100W

normal korulmenyek kozt kulonosebben nem kellene artania

vezeteknelkul 15W t ami sokkal artalmasabb lehet mivel rengeteg hulladekho keletkezik (hatekonytalan toltesmod)

apple 20W os toltot ajanl legalabb hozza

erosen korlatozhatja toltest teszt kellene ahol latni 100W ost mennyire tud kihasznalni

20W is eleg 1 oras feltolteshez

ami igazabol nagyon gyors

de szerinted akkor meglassabbat kell hasznalni kimeles erdekeben? semmi ertelme

aug. 11. 17:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a PD 2.0 100W-ot támogat papíron, de amíg oda eljut egy iPhone ilyen tempóval, még alsó hangon 3-4 év.
aug. 11. 19:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Egy régi iPhone 8-as töltőt használok hozzá, ami 1A-es, tehát 5W-os. Két naponta éjszakára felteszem tölteni, pont nem érdekel, hogy 2 vagy 4 óra alatt tölt fel.
aug. 11. 19:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Az állapotsávon mindig 100%-ot fog mutatni. Máshol nézz ré a battery health-re, vagy akku egészség, vagy mittomén mi lehet ez iphone-on
aug. 11. 20:11
 7/9 anonim ***** válasza:
23%

Hogy a jó ég áldja meg azt a nyomorult marketingest, akinek a csökött agyából kipattant ez az ostobaság, hogy valami félig kamu, értelmetlen százalékot kiböfögjenek a telefon aksijának állapotáról, csak azért hogy utána a net tele legyen az erre vonatkozó idióta, mindenféle valós tartalom nélküli kérdésektől.

Édes drága egy angyalom, elárulom neked, hogy mi a jó százalék érték: SEMELYIK. Semmi értelme nincs nézegetni. Cseréltesd az aksit a telefonodban, ha már nem tud annyit nyújtani, amennyi a napi használatodhoz elég. Szívesen.

aug. 11. 20:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Sose foglalkoztam ezzel
aug. 11. 23:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Tavaly szeptemberben vettem, most július végén ment le 99%-ra.

(Iphone 14)

aug. 14. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!