Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a telefonomon hard resetet...

Ha a telefonomon hard resetet csinálok, akkor minden, nem az SD-kártyán tárolt tartalom (fotók, hangfelvételek, jegyzetek) el fog veszni?

Figyelt kérdés
aug. 9. 17:24
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Olyan lesz, mint amikor először vetted ki a dobozából, és bekapcsoltad. Mindent el fog felejteni, még a nyelvet is, amin használtad korábban. Újra ki kell választani, hogy Magyarul használod a készüléket.

aug. 9. 17:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Fasza. Az egészet azért, mert a rohadt "nedvességet észlel a töltőalj" - üzenet nem hajlandó eltűnni, és nem tölt a telefon.
aug. 9. 17:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Az az üzenet nagy esélyjel a gyári visszaállítás után is meg fog maradni. Valami kosz lehet a töltőnyílásban.
aug. 9. 17:47
 4/8 Szirty ***** válasza:

"Olyan lesz, mint amikor először vetted ki a dobozából"

Ha a vásárlás óta volt rendszerfrissítés, akkor nem lesz olyan. Az oprendszer verziót nem állítja vissza.

aug. 9. 17:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Az SD kártyákat rendszerint külön szoktál resetelni.

De amúgy egyszerűen csak vedd ki, mielőtt visszateszed a telefont gyárira.

De szerintem se segítene a problémán.

aug. 9. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért kéne ezért "hard resetelni"? Vársz egy pár órát, és valószínűleg el fog tűnni, és fel tudod tölteni.
aug. 9. 20:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha előtte csinálsz egy biztonsági mentést, akkor nem fognak elveszni.

Viszont szerintem is hülyeség ez miatt hard resetelni, várj egy kicsit, vagy hajszárítóval szárítsd ki! Ha tényleg nedves, akkor azt nem a hard reset fogja megoldani!

aug. 10. 09:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott, valahogy. Azért gondoltam, hogy majd a hard reset oldja meg, mert már korábban előállt ez a probléma, és akkor is csak úgy tudtam megoldani, akármennyit szárítottam, hogy kikapcsolt állapotban egy gombkombináció benyomásával tettem fel töltőre, ami felülírja valahogy ezt a hibaüzenetet.
aug. 10. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!