Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudom bekapcsolni a...

Miért nem tudom bekapcsolni a táblagépen a wifit?

Figyelt kérdés

Van egy Samsung S7+ táblagépem,idáig sosem volt vele semmi probléma..

Ma bekapcsoltam ,mert le volt merülve, és amikor elhúzom a csúszkát nem vált át,nem kapcsolja be a wifit,van egy pár másodperc amikor megpróbálja majd visszaáll a kikapcsolt állásba a csúszka.

Ezt miért csinálja?

aug. 9. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy újra be kell írni a jelszót?
aug. 9. 10:20
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem,nem.

Kiírja mikor elhúzom a csúszkát jobbra,hogy bekapcsolás és nem történik semmi. Majd egy idő után újra szürke a csuszka és bal oldalon van.

El sem jutok odáig, hogy wifi hálózatot lássak, mert nem tudom bekapcsolni a wifit a tabon.

aug. 9. 10:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Vissza akartam állítani a gyári beállításokat, de nem engedi internetkapcsolat nélkül.

Mivel csak wifis így nem tudom hogy tudnék esetleg telefonról netet varázsolni rá,bár gondolom nem lehet így.

aug. 9. 10:46
 4/9 anonim válasza:
Hotspot, vagy összekötöd őket kábellel és usb tethering vagy hogy a manóba hívják
aug. 9. 10:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem történik semmi,gondolom itt is a wifi a gond,hogy nem tudok kapcsolódni.

Vagy rosszul csinálom..fogalmam sincs.

Rádugtam a telefonom és a tablagepet egy kábelre amivel töltöm őket.

Bekapcsoltam a hotspotot és az usb internetmegosztast úgy,hogy a telefonomról menjen...semmi nem történt gyakorlatilag... :(

aug. 9. 11:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Bluetoothot be tudod kapcsolni rajta?
aug. 9. 11:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Igen,azt simán

Tegnap este mèg a wifit is be tudtam,nem is értem hogy tud hirtelen elcsesződni

aug. 9. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Kapcsold ki és aztán újra be.
aug. 9. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Most így nem tudom, hogy konkrétan ez a tablet tud-e Bluetoothon keresztül netre kapcsolódni, de egy próbát megér. Párosítsd össze egy másik Androidos eszközzel, amin van mobilinternet, utána azon kapcsold be a Bluetooth-os netmegosztást. Hátha így lesz neted, és tudsz gyári visszaállítást csinálni. De amúgy sajnos nagy eséllyel a WiFi chip bemondta az unalmast, vagy valami érintkezési probléma van vele így marad a szerviz.
aug. 9. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!