A telefonom nemrégiben leejtettem és a képernyő össze vissza villogott, néha adott képet normálisan. Viszont ma este érdekes módon egyszer csak azt írta ki(képernyő villogva) hogy: "az eszköz bootloaderre zárt". Mit lehet tenni?
"egyszer csak azt írta ki(képernyő villogva) hogy: "az eszköz bootloaderre zárt"
Gyanítom az érintő meghibásodása random bevitelt okozva nálad is kimerítette a feloldási próbálkozásokat.
Ha lesz új kijelző, és megvannak a kódjaid, akkor majd feloldod.
"A hivatalos szervizekben törlik a készüléken lévő adatokat."
Amennyiben nem rendelkezel másképpen, hiszen éppen ez az amit a kérdező el szeretne kerülni.
Én is vittem már szervizbe készüléket, sorolták is, hogy törölnek, mondtam hogy nem. Meglepődött, mondta hogy ez a szabály. Én meg azt, hogy ez rendben van, csak ebben az esetben, mivel én kérem, ez nem így lesz. És csodák csodája, megoldották.
1. Válaszoló
Sajnos teljesen villog az egész képernyő és nem látni mit ad ki.
2. Válaszoló
Az általam beállított kóddal feltudom oldani? Ezután gyári alaphelyzetbe állítja magát a telefon? Ha lehetséges szeretném adatveszteség nélkül megoldani a helyzetet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!