Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért a Yettel a legdrágább...

Miért a Yettel a legdrágább szolgáltató havidíjakban?

Figyelt kérdés
Nézem a másik 2 szolgáltató csomagjait és sokkal olcsóbbak mint a Yettel. Bizonyos esetekben több ezer forintos különbség van.
aug. 4. 20:14
 1/6 FerkoTheKing válasza:
85%
A Telekom csak magentában olcsóbb, ha csak simán összeraksz egy korlátlan net+korlátlan beszélgetéses csomagot 19 990, Vodánál pedig érdemes megnézni a letöltési sebességeket, az adja az árkülönbséget.
aug. 4. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Drága mind a 3!

Ha Telekomnál kérsz korlátlan netet, meg korlátlan beszélgetést, akkor közel 20000 Forintodba kerül havi szinten. Pont mint a Yettelnél. A Vodát meg hagyjuk.

De ugyan ez igaz az otthoni szolgáltatásokra is. A Telekom a legdrágább ezen a téren.

aug. 4. 21:03
 3/6 A kérdező kommentje:

Végül is igaz.

Bár én a Telekom korlátlan beszéd, sms és net illetve Yettel korlátlan beszéd, sms és net csomagokat haaonlítottam össze, ott van egy kis különbség. Sms pedig számomra fontos nagyon.

Viszont feltöltőkártyásan a 2 szolgáltatót nézve jól látom, hogy a Telekom olcsóbb?

aug. 4. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha a yettelnél készüléket is veszel, akkor a dijcsomag is drágább. (Ez egyáltalán legális??)

Telekomnál ha legalább két korlátlan csomagod van (saját+párod pl) akkor már kapsz kedvezményt

+az ingyenes MultiSIM se rossz cucc.

aug. 5. 00:34
 5/6 A kérdező kommentje:
#4 igen így van. Sőt a legolcsóbb csomaghoz nem lehet készüléket sem venni. Yettel Start a csomag neve. Én így jártam,átváltottam a kártyámat előfizusba és utána mondta az ügyfélszolgálat, hogy az én csomagomhoz nem lehet csak egyel drágábbhoz telefont venni.
aug. 5. 05:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Feltöltőkártyák közül jelenleg tényleg a yettel lett a legdrágább, telekom középen, és a voda a legolcsóbb a maga minőségével. Telekom előfizetés multi simmel nagyon megéri, ha egy előfizetést hárman tudtok használni. Pl ha csak korlátlan netre használjátok, máris nem olyan vészesen drága. Persze az ászf ezt szigorúan tiltja, más kérdés hogy betartatják-e, és ha igen akkor hogyan.
aug. 5. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!