Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol tudom beállítani, hogy a...

Hol tudom beállítani, hogy a telefon bekapcsolásakor elég legyen beütnöm a PIN kódot, ne kelljen OKt nyomnom utána?

Figyelt kérdés

Samsung Galaxy A55

(Előző mobilom A53, azon évekkel ezelőtt sikerült beállítani, simán a PIN után beenged, nem kell az OKra koppintani, viszont most nem találom a beállítások között, őszintén szólva, azt se tudom, h mit és hol keressek)

aug. 3. 22:05
 1/2 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

Go to your lock settings, go to enter a new pin (6 digits), once the checkmark shows up for the skip ok button you need to click that off and then on again. After you do that, remove the last 2 digits and click next. Confirm your 4 digit pin and save it.

[link]

aug. 3. 23:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de volt ennél sokkal egyszerűbb, gyári megoldás is
aug. 4. 10:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!