Mennyi a te iphoneod maximális kapacitása fél év után?
Figyelt kérdés
Az enyém 7 hónapja van meg, újan vettem és 95%-os az akkumlátor maximális kapacitása. Ez normális?aug. 3. 16:33
1/11 anonim válasza:
Ne törődj vele, nincs semmi jelentősége hogy a másé milyen, akkor a tiéd milyen. Használd, és ne a százalékot nézegesd.
2/11 anonim válasza:
Nem tudjuk hogy normális-e, mert semmit nem árultál el sem a telefonról sem pedig a használati szokásaidról.
Ha sokat használod és naponta 1-2x töltöd akkor normális ez a degradáció.
3/11 anonim válasza:
Enyém 6 hónapos(iPhone 15 pro) 100% még
4/11 anonim válasza:
Nekem iPhone 6s-em van, felújítottan vettem fél éve, új akkuval. 100% még :)
5/11 anonim válasza:
Persze hogy 100% 4-es, mert kitörölték belőle a %-ot. Sosem fog lejjebb menni, mert nem tudja követni az utángyártott akksit a telefon a mókolt kábelen keresztül.
6/11 anonim válasza:
5-nek, bocsi lehet felreérthetően fogalmaztam, de a telefont felújítottan vettem és utána cseréltettem benne akkut szervizben🙂
7/11 anonim válasza:
Ha fel volt újítva miért kellett akkut cseréltetni?? :D
Melyik szervizben?
8/11 anonim válasza:
pont azért cseréltettem, hogy ne az legyen amit az 5-ös válaszoló írt. egy veszprémi hivatalos apple szerviz( a nevét pontosan nem tudom)
9/11 anonim válasza:
ott nincs hivatalos apple szerviz... de mindegy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!