Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes még Iphone SE-t venni?

Érdemes még Iphone SE-t venni?

Figyelt kérdés
Éles váltás lenni Androiról. Szeretném kipróbálni az IOS világát. Többet nem szeretnék költeni rá mint amennyibe ez. telefon kerül. Semmi extra dologra nem használnám. Frissítést kap 2-3 évig még gondolom az SE így bőven elegendőnek érzem. Mit gondoltok?
2024. júl. 31. 21:28
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Hanyadik generációs SE-ről van szó?
2024. júl. 31. 21:46
 2/8 anonim ***** válasza:
13%
Ájfont sem érdemes már venni...
2024. júl. 31. 21:57
 3/8 A kérdező kommentje:
A legutóbb megjelent 2022esre gondolok
2024. júl. 31. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
61%

Egyértelműen nem. Ezeregy kérdés van már a mostani SE telefonokról, ezeregyszer leírtuk, hogy miért nem.

Ez egy 7-8 éves telefon, amibe tettek egy új procit már kétszer. Ennyi történt vele. Mai szemmel röhejes az üzemideje, alapáron röhejes a háttértár, kevéske a memória, gyenge a kamera szett (mondjuk ahhoz képest vállalható, ami kijön belőle), elavult a kijelző. Fel nem fogom, hogy ki és miért akarna ilyen telefont, alapból maga a telefon ház is ősöregnek hat.

Egyedül abban az esetben éri meg ez a telefon, ha pofátlanul sok pénzed van gyenge terméket venni, kifejezetten nagyon kicsike telefont keresel, nem vagy hajlandó 12 vagy 13 Minit venni és ragaszkodsz az iOS-hez. Minden más esetben pénzpocsékolás.

2024. júl. 31. 22:34
 5/8 anonim válasza:
100%
Nekem van,semmi gondom vele,bármire is alkalmas,mondjuk az akkumulátor nem a legjobb benne,minden más rendben van .
2024. aug. 1. 08:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Az SE alapvetően egy régi kialakítású telefon egy kicsit frissített procival. Ár/érték arányban nem igazán jó, mert akkor már inkább egy iPhone13-at vagy 13 minit vegyél.

De, ha csak kipróbálni szeretnéd az Android után az iOS-t, akkor javaslom, hogy vegyél egy használt, még támogatott telefont, pl. egy iPhone 11-et és ha tetszik, akkor később vehetsz egy újat valami frissebb generációból.

Én 12 év Android után tértem át, először egy használt iPhone 8-at próbáltam, majd 4 hónap után vettem egy 14-et.

Az SE egyébként szerintem méretre túl kicsi és a touchID már elavultnak számít, a FaceID gyorsabb is.

2024. aug. 1. 09:13
 7/8 anonim ***** válasza:
80%
Én biztosan nem vennék SE-t. 7 éves telefon, egy friss procival. Egyáltalán nem éri meg, max cégeknek flottás telefonnak. Egyébként az Ios egyre inkább hasonlít a gyári Androidra, lassan alig lesz különbség. Inkább az ökoszisztéma a lényeg, de az is csak akkor ha van macbookod. Akkor nagyon jó. Van ezzel tapasztalatom. Szerintem az ios egy picit jobb mint a stock Android, de a Samsung ONE UI rendszerénél nem. Szóval ha nem mac-et használnék akkor Samsungot vásárolnék.
2024. aug. 1. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
82%

Használtam SE-t, igaz 2020-ast de dióhéjban ugyanaz. Ha szeretnéd kipróbálni az IOS világát erősen kerülendő, mert kb. 2018-as androidos telefonok szintjén van a hardvert leszámítva. Ami legyünk őszinték nem túl előnyös, azóta üzemidőben sem 4 óra SoT a sztenderd, meg a 16:9 4,7"-on...

Szóval én is egy iPhone 13-t javasolnék, az teljesen rendben van.

2024. aug. 1. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!