Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miben jobb a Samsung Galaxy S...

Miben jobb a Samsung Galaxy S a Spicanál/3-nál?

Figyelt kérdés
Van esetleg valami összehasonlító teszt a neten (én nem találtam, gondolom a lényeges különbség miatt)?
2010. nov. 1. 16:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Galaxy S 4 inches,Super Am-O-Led kijelző..naon fa*xa.:D

jbb mint a Spica!!

2010. nov. 1. 19:53
 2/11 kriss06 ***** válasza:
Eleve az S és a 3 kapacitív kijelzősek Spica meg rezisztív. És az S-nek a 3-nál nagyobb és jobb (LED-es) kijelzője, fejlettebb adatkommuikációja, jobb kamerája, erősebb processzora van.
2010. nov. 1. 21:34
 3/11 A kérdező kommentje:
És ez a rezisztív nagy hátrányt jelent, tehát erősen kell nyomni a képernyőt?
2010. nov. 2. 07:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Spica is kapacitív. [link]
2010. nov. 3. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Kijelzőben,processzorban,ramban,kamerában stb..A Samsung Galaxy S 3d-s grafikus gyorsítót is tartalmaz.Összehasonlító teszt azért nincs mert a Galaxy Spica már egy éves és ráadásul nem egy kategória a kettő telefon.
2010. nov. 3. 23:19
 6/11 A kérdező kommentje:
Spicában is van valami 3D cucc.
2010. nov. 3. 23:24
 7/11 Fuuton ***** válasza:

Bizony van abban is 3D grafikus gyorsító, a Spica is kapacitív kijelzők, és tényleg nagyon okos, és rohadt gyors kis telefon, de azért nem egy árkategóriában van az S-el, de megmerem kockáztatni, hogy ROM frissítés után gyorsaságban a Spica sokkal jobb az S-nél, ennek ugyanis az az oka, hogy 60 ezer pénzért, ilyet nem nagyon kapsz, max. a Galaxy 3, vagy Commtiva Z71, de ez kicsit rosszabb,, és az ára miatt a Spica elég elterjedt, és sokkal többet foglalkoznak ennek a szoftverével, mint az S szoftverével.

Ez egy igazi ki tuningtelefon, olyan mit pl. egy tuningolt Lamborghini Murciélago és egy alap Ferrari Enzo, érzed a különbséget?

Alapból az Enzo gyorsabb a Lambonál, de a tuning Lambo otthagyja az Enzot.

Lényegében ennyi, és kicsit hosszúra sikeredett. :)

Remélem segítettem.

2010. nov. 4. 08:45
 8/11 Fuuton ***** válasza:
Ja és ha akarsz venni telefont, és az S-ért nem sajnálod a 132 ezret érte, akkor az Galaxy S-t vedd, de ha igen, akkor a Spipcával/3- al sem csinálsz rossz vételt.
2010. nov. 4. 08:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Sok információt gyűjtöttem mostanában, és minden érv eddig a Spica mellett szólt és én is afelé hajlok, főleg mert magyar nyelvű.
2010. nov. 4. 09:01
 10/11 Fuuton ***** válasza:
Szerintem nem az a legnagyobb előnye, de szerintem jól döntöttél!
2010. nov. 4. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!