Hogyan tudom a telefonom a fényképet úgy kitörölni, hogy az az albumból ne törlődjön ahova áthelyeztem?
Figyelt kérdés
Van egy androidos telefonom.
Ha fényképet csinálok akkor az a képe 2 helyen jelenik meg
Egyszer látom a Legutóbbi-ban meg a Kamera nevű albumban.
Csinálok egy új Albumot és oda áthelyezem a képet.
Ha kitörölném az előző kettő valamelyikéből, mert ott már nincs rá szükségem, akkor mind az áthelyezett fényképet mind az albumot törlöm.
Hogy a büdös fenébe lehet megcsinálni, hogy a kép csak 1, általam létrehozott albumban legyen?? A másik helyen nincs rá szükségem. Azért helyezem át!! Ott csak gyűlik feleslegesen.
2, Meddig gyűlnek ott a képek ha nem törölhetem ki?
júl. 27. 11:52
1/4 VadApuci válasza:
ha csinálsz egy képet a telefonodon.az csak 1x kerül mentésre.a legutóbbi az nem egy külön vett mappa ahova menti. hanem egy gyűjtőhely, ahol a legutóbbi képeket találod.de az elérési címe az, ahova alapból menti a telefonod a képet ;)
2/4 anonim válasza:
A "Legutóbbi" album nem egy külön album, hanem az utóbbi X napon belül készült fotókat tudod egyszerűen megnézni benne.
3/4 anonim válasza:
Nem 2 külön fájlról van szó, hanem ugyanarról, csak 2 helyen szerepel.
Szóval az áthelyezés-törlés nem takarítana meg tárhelyet.
4/4 anonim válasza:
Mert ezek ilyen virtuális szarságok. Egy tisztességes képnézők kell hasznánli, mint pl. az F-stop és ott minden egyértelmű lesz, lesznek normális mappák, normális kivágás, másolás, egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!