Hogy tudom kikapcsolni a telefont ha PIN kódot kér?
Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog, de bele akartam nézni valakiébe, de a kódot nem találtam el, így most egyfolytában kéri a PIN kódot, de akkor is, ha ki akarom kapcsolni. Egy Samsung okostelefonról van szó amúgy. Le kéne tudnom kapcsolni, hogy ne lássa hogy be akartam lépni. Sajnos a lemerítés sem opció, egész jól bírja, 1 óra alatt ment le így egy %ot, szóval eltartana örökké mire magától lemerül.júl. 24. 14:25
1/13 anonim válasza:
Tartsd folyamatosan nyomva a kikapcsolo gombot
2/13 anonim válasza:
Ezt megszívtad, mert lezárt.
De ettől függetlenül, oldalt hosszan nyomva ad rá lehetőséget.
3/13 anonim válasza:
Nem lehet kikapcsolni.
Pont a hozzád hasonló emberek miatt létezik ez a funkció.
5/13 A kérdező kommentje:
Én nyomom hosszan a bekapcsoló gombot, de nem történik semmi
júl. 24. 16:05
8/13 anonim válasza:
Este meg majd olvassuk a felnőtt párkapcsolatok kategóriában hogy "miért haragszik a barátom?"
9/13 anonim válasza:
Ha kikapcsolod is bukta, magától nem szoktak..
10/13 anonim válasza:
Véletlenül hozzáértél mikor arrébb akartad tenni. Kérte a kódot.
Aztán vagy elhiszi vagy nem.
Ha bizalom és önbizalomhiányod van a nyomozgatással, annak viszont mély terápiában van a helye, nem itt.
Addig ne erőltess semmilyen emberi kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!