Mi az oka annak, hogy az új telefonomon hiába lépek be a gmail fiókomba, a naptár bejegyzései nem töltődnek át az új készülékre?
Figyelt kérdés
Vagyis hiányosan töltődnek át. A két, hetente ismétlődőből csak az egyik jelenik meg és sem múltbeli, sem jövőbeli események nem jelennek meg az új telefonon. Egyesével írjak át mindent vagy van más megoldás is és rosszul csináltam valamit? Sosem volt ilyen gondom, pedig nem először váltok telefont. Mondjuk nem is minden héten, jó rég utoljára, de most elakadtam ezzel tényleg. Tud segíteni valaki? Már mindent szinkronizáltam, átállítgattam, de semmi változásjúl. 24. 10:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!