Motorola telefont érdemes venni,mik a tapasztalatok?
Motorola Edge telefonok teljesen jók pOLED kijelzöjük Van 4 év biztonsági frisités kap és 2-3 föverzio frisitést.
Nekem g84 Van teljesen jó Telefon.
Motorola = Lenovo
Alapvetően nem rossz telefonok, jó ár/érték aránnyal és szinte stock Android fut rajtuk, nincs agyoncustomizálva. Az Edge sorozatnak a támogatása is jó, bár nekem az oldalra lenyúló kijelző nagyon nem tetszik, de ez egyéni preferencia. A Motorola akkuideje nagyon jó, 4 napot is kibír, ha nem nyomkodod folyton, de erősebb használattal is minimum 2 nap.
Én egy G84-et használtam egy ideig, de kijelzőhibás lett és visszaküldtem. A szoftvere, minősége, kinézete tetszett.
A Xiaomi még mindig nagyon kínai, reklámok vannak benne, egyelőre nyomába sem ér a Huawei korábbi minőségének.
A Samsung jó és hosszú támogatás van rá, de drágább is és a UI felülete (különösen az ikonok) halál gagyin néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!