Nem működik a telefonom képernyője, hogy vigyem át az összes adatot az új telóra?
Figyelt kérdés
Nem tudom átvinni sehogy mert nem látom a képernyőt. Ha c-s kábellel feldugom a gépre az se jó mert a telefonon elkell fogadnom hogy engedélyezem a hozzáférést gépen de nem tudom nyilván elfogadni mert nem látom a képet nem működik az érintés se tehát vakon se tudom megnyomni. Ilyenkor mi van?júl. 20. 20:07
1/13 anonim válasza:
Ilyenkor megcsináltatod a kijelzőt, vagy búcsúzol az adataidtól.
2/13 anonim válasza:
Próbáltad szervizben? Ott foglalkoznak ilyesmivel is
3/13 A kérdező kommentje:
Most történt kb 2 órája még nem próbáltam, de valami megoldás csak van. Ráesett a telefonra valami és azóta nincs kép godnolom megsérült az adatlap vagy nemtom
júl. 20. 20:18
4/13 anonim válasza:
"Ott foglalkoznak ilyesmivel is"
Nyilván a sarki gsm majd "feltöri" a titkosítást, ami már évek óta alkalmazott iOs és Android esetén is...
5/13 anonim válasza:
Holnap vagy hétfőn próbáld meg elvinni adatmentésre
6/13 anonim válasza:
Nem sarki gsm-re gondoltam hanem hivatalos márkaszervizre
8/13 anonim válasza:
1. Megjavíttatod a képernyőt.
2. Elviszed adatmentésre. A legmegbízhatóbb szerintem a Kürt, de drága mulatság lesz (nem mintha a kijelző csere nem lenne az).
3. Visszaálítod a biztonsági mentést. Hiszen ami fontos arról evidens, hogy van, ez alap dolog.
9/13 anonim válasza:
" de valami megoldás csak van."
Senki sem állította az ellenkezőjét. Az, hogy van neked nem tetsző megoldás, az más kérdés.
10/13 anonim válasza:
Lehet kapni olyan adaptert amit a telefon töltőcsatlakozójába dugsz és HDMI-re alakítja és össze tudod kötni tv,vagy monitorral!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!