Ezekközül a telók közül melyiket a ajánlatosabb megvenni?
htc wildfire
se x10mini/mini pro
lg gw620
samsung galaxy spica
lg optimus
samsung galaxy 3
szempontjaim
kijelző /multimédia/kamera/net wifin keresztül
HTC azért csak HTC... x10 egy női üzleti telefon szerintem, ha a kijelző szempont akkor azt ne. spica már idejétmúlt, optimus és galaxy 3 pedig közép kategória összeszerelésben, akkor már ott a wildfire.
qwerty ha kell akkor az lg, de ezt végig kell gondolnod
hát az elözö hozzászoló jó nagy hülyeségeket ir és nincs is tisztában a telefonokkal xD a spica idejét múlt? ember hol élsz te? :D 800mhz-es proci, kapacitiv kijelző, wifi, GPS... ebbe mi az idejét múlt? a WILDFIRE az idejét múlt az ócska kijelzővel meg a rettentő lassú processzorával..
te nagyon nemvagy tisztában a dolgokkal. rávágod h HTC azt aztse tudod milyen a wildfire.
kedves kérdező, neked meg hányadik kérdésed ez már? :D tudom nőies telefon kell és a wildfire mellá húz a szived.. akkor vedd meg azt.. majd rájössz h nem olyan jó telefon. az itt felsoroltak közül én vagy a spicát venném vagy a galaxy 3 at- az LG-k hokik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!