Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ismeretlen szám hívogat, de...

Ismeretlen szám hívogat, de mégse?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapban már harmadjára hívnak random magyar számokról. Egyszer se tudtam felvenni, viszont mikor visszahívom a számot, és mondom hogy volt egy nem fogadott hívásom erről a számról, akkor azt mondják, hogy ők nem hívtak, minden esetben.

Ez hogy lehet? Valami csalás/hackelés áll a dolog mögött?

júl. 19. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Írd be ide: [link] itt be szokták írni a zaklató számokat.
júl. 19. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Működik a fönti link, csak a vesszőt nem kell beletenni.
júl. 19. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Redditen nagyon sok ilyen poszt volt már, elvileg ilyenkor tényleg nem ő hív, csak valamiért (én nem értek hozzá, de van valami magyarázat) az ő számát jelzi ki a telefonod.

Itt van róla szó például: [link]

júl. 19. 12:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Engem is hívtak már úgy, hogy mikor visszahívtam szegény bácsi mondta, hogy nem én vagyok az első, aki azzal hívja vissza, hogy ő hívta.

A csalók olyan számot jeleznek ki, amilyet akarnak.

júl. 19. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!