Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Titeket is idegesít? hogy a...

Titeket is idegesít? hogy a játékoknál az van írva hogy offline de a fejlődésed kulcsa az hogy megnéz egy reklámok?

Figyelt kérdés

júl. 18. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Igen
júl. 18. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Engem inkább az ilyen kérdések ...
júl. 18. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
júl. 18. 21:50
 4/6 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Addig is játszottam vele akkor.
júl. 18. 21:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen csak a gagyi játékokban van
júl. 18. 23:40
 6/6 anonim válasza:
Ha egy játékba reklámokat kell néznem, hogy előnyhöz jussak, akkor nem játszom vele. Ahogy az elöttem lévő is írja, ilyen csak a gagyi pénzleső játékokban vannak. Általában egyébként ezek a játékok mind 1 nagy céghez tartoznak ami folyamatosan fossa ki magábol az ilyen szenny game-eket. Minél többet készítenek hogy ha az egyiket megunod, akkor a rátalálhass a másikra és nézegesd a reklamokat ahelyett hogy játszanál :)) És mindig belefutsze egy ilyenbe, hiszen ezeket pofátlan módon ("gorrillamarketinget" alkalmazva) tolják eléd a különféle közösségi média reklámok. Szóval a játékok fejlesztői nem a játék minőségére hanem a marketingre fordítják a költségeiket. Így a célközönségük ezeknek a játékoknak általában azok az alkalmi játékosok, akik bedőlnek a gagyi hírdetéseiknek és nem jöttek még rá, hogy a rendes game-ekben nem kell reklámokat nézegetned a fejlődéshez.
júl. 19. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!