Ha rámentem egy szerintem vírusos oldalra, akkor feltörhetik, beépülhetnek az egész telefonomba?
Figyelt kérdés
Rámentem egy oldalra utána jött egy SMS egy filippinói számról. Lehetséges ez vagy csak véletlen egybeesés?
iPhone
2024. júl. 16. 19:00
1/4 anonim válasza:
mit írtak az SMS-ben? lehetséges hogy köze van a kettőnek egymáshoz. így konkrétan nem épülhetnek be sztem. a vírusos oldalon rákattintottál valamire? ha nem, akkor nem hiszem hogy vírusos lesz a telód. ugyanez vonatkozik az SMS-re, mert ha volt benne link de te nem kattintottál rá, akkor valószínűleg nem lesz semmi baj.
2/4 A kérdező kommentje:
Nyereményjátékos üzenet jött. Nem mentem rá a linkre, letiltottam.
2024. júl. 17. 09:58
3/4 anonim válasza:
oksi, jól tetted, szerintem nem kell aggódnod emiatt. :) ha esetleg észlelsz még ezen kívül valami furcsaságot a telódban, írj ide a kérdés alá és ha tudok megpróbálok segíteni. 🙂
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
2024. júl. 17. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!