Samsung Galaxy S8 vélemények?
Nem érdemes beszeretni már sajnos. Samsung galaxy s10 amit még érdemes venni. De ha kicsit többet szánnál rá akkor s20. Az s21 s22 s23 s24 sem tud sokkal tobbet, az előző kettőnél, mert az elmult 5 évben nem volt forradalmi előrelépes telefonok esetében. De az s8 s9 széria és s10 s20 között évente nagy előrelépések voltak. Ebböl következik, hogy az s8 már sajnos nagy lejárt készülék a mai világban.
Ez az én véleményem. A kerdesedre a válasz miszerint mennyire használható? Használhatónak használható, telefon funkcióját betölti.
Köszönöm szépen nektek.
Nagyon alap dolgokra használnám a telefont, telefonáláson kívül fényképezés, közösségi oldalak használata. Erre a célra kérdem, hogy megfelelne-e.
2-es vagyok
Akkor pontosítom a válaszomat. Teljesen megfelel böngészésre. Ha nem használt, akkor nem lesz lassú, szépen futnak rajta az alkalmazások. A kijelző szép qhd felbontású. Egyik legjobb volt a saját korában. Fényképek minőségével lehet peoblémád, ha jó képeket akarsz csinálni magadról.
Nekem s8 volt az S21 előtt és nagyon-nagyon szerettem. Ugyan csak 4g hálózatos, de elég fürge,és nem akadozott az Op rendszere, wifin pedig tök gyors volt az internet és a teló is. Méretében pedig az ideális méret, 1 kézzel elértem minden részét, és zsebben kényelemesen elfért. Szóval szerintem az 1 ik leghasználhatóbb mobil volt 3-4éve az S8 .
Nekem még ma is elfogadható telónak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!