Az érdekel.ne hogy mégis hogyan találjátok meg ezt a sok nevenincs boltot, telefon vásárlásnál rengeteg ilyet olvasok. Mégis hogy találjátok meg?
Nem tudom miről beszélsz, soha nem vásárolok "nevenincs" boltokban mert tudom hogy átb@szás lesz a vége.
Ha pedig rengeteg ilyet olvasol? nézd meg, amiket olvasol.
Beírja google-ba, hogy samsung galaxy s22 olcsón és a google 23. oldalán talál egy samsungocccójé.occónet.com
Oldalt. Amit átnéz, kiesik a szeme, hogy az 500e-s telefon csak 250e és csak ma csak most 160eFt villámakcióban. Azután kicsit gondolkodik, mert már nem hisz el minden tündérmesét és jön a gyakorira, hogy ez kamu cég lehet?
Árukeresőn rákeres és a legolcsóbb boltok mindig ilyen nevesincs GSM-ek. Ennyi a titka.
Ha valaki olyan telefont vesz, ami a jövedelméhez mérten olcsó vagy tényleg nagyon pénz szűkében van, akkor megértem az ezen való hazárdírozást, ugyanis az esetek döntő többségében egy telefonnál nem szoktak garanciális problémák felmerülni és igazából csak ez a hátulütője ezeknek a helyeknek.
Árukeresőn.
Amúgy sok nevesincs bolt árul teljesen legális termékeket, és emagról is lehet szürkeimportos telefont venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!