Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy éves Iphone 13as telefonom...

Egy éves Iphone 13as telefonomnak 87%os az aku állapota, ez rossznak számít?

Figyelt kérdés
Egy év alatt miért romlott ennyit? Újonnan vettem.

júl. 14. 09:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Hát... akkor nem igazán dolgozol vele, csak szórakozol.

Nem akarok én itt szülőt játszani, de 10 óráig bámulni egy telefont, amit ugye jellemzően sokkal közelebbről néz az ember, mint egy monitort, rohadtul egészségtelen.

Meg hát el nem tudom képzelni, hogy effektíven tanulni hogy lehet egy mobilról.

júl. 14. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:

"Egy éves Iphone 13as telefonom"

"Közben megnéztem, 8 hónapja vettem"

"És Iphone 14, nem 13"

Tulajdonképp majdnem sikerült akkor leírnod pontosan.

De egyébként ezek szerint non-stop a kijelzőt bámulod, kivéve ha alszol.

Mivel folyamatosan használod, ez ezzel jár.

júl. 14. 16:45
 13/19 A kérdező kommentje:

pedig tényleg lehet hasznosan használni, Quizlet és hasonló apokkal.

Nekem ez a fajta tanulás magolás jött be. De igen soknak hangzik, de változtatni fogok rajta. Viszont suliban is minden órán használnunk kell, Kahootozunk meg ilyenek. Most hogy nyári szünet van, most 4 órára visszaesett a használata…szóval nem akarom a sulira fogni, de tényleg nagy szerepet játszik a tanulásban, készülésben. Rengeteg feladatot kapunk amit gépen kellene megcsinálnunk, nekem nincs így telefonon végzem. De valóban irreálisan sok

júl. 14. 17:19
 14/19 anonim ***** válasza:

Hol vetted a telefont? Biztos hogy új?

Mennyi ciklus van az akksijában?

Így tudod megnézni a ciklusokat:

https://www.youtube.com/watch?v=n-bu9v9X2cw

Telepítsd ezt a parancsot:

[link]

És kövesd a videóban 1:38-tól lévő lépéseket

A megjelenő ablakot fotóz ki nekünk, vagy írd le ide az összes infót amit kiad!

júl. 14. 17:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Yetteltől vettem
júl. 14. 17:42
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem épp 1 éves iPhone 14 Pro 94%-os akkumulátor állapot. Napi átlag 5-6 óra képernyőidővel (részben navigáció).

Egyébként 80% alatt érdemes cserélni, vagy ha már zavar, hogy kevesebbet bír.

júl. 14. 18:04
 17/19 anonim ***** válasza:

"Rengeteg feladatot kapunk amit gépen kellene megcsinálnunk, nekem nincs így telefonon végzem. De valóban irreálisan sok"

Beadandót írni rendes billentyűzeten lehet csak, hosszabb szöveget olvasni pedig normális méretű kijelzőn. Gondolom nem éhezik a család, ha 400 ezer forintos telefont sikerült venni. Mindenképp jelezd az ősöknek, hogy kéne egy laptop. Már 170-80 körül lehet újonnan teljesen normális (mondjuk játékra nem alkalmas) laptopokat venni, amik 4-5 évig kiszolgálják az ilyesfajta felhasználást. Egy i3-mas vagy i5-ös proci, 16 giga ram meg egy 512-es SSD és voálá. Használtan még olcsóbban is megoldható.

júl. 14. 18:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Válaszolnál a kérdéseimre?
júl. 14. 18:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Most min kell csodálkozni, az iphonok alapól egy napot sem bírnak ki töltés nélkül. Én is minden nap töltöm, már 90% alatt van, pedig használt telefon. Kb két éve vettem.Nem nyomom minden órában, de hamar lemerül. sajnos kell a telefon.
júl. 18. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!