Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 44-el kezdődik egy telefonszám...

44-el kezdődik egy telefonszám, akkor az melyik országból való?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
Az nem csalás hogy egy szám emelt díjas.
2018. máj. 14. 06:09
 12/21 ha5olg válasza:
voip phone
2020. aug. 19. 19:34
 13/21 anonim ***** válasza:

A honos hálózatban fogadott hívások eddig is ingyenesek voltak, meg úgy tűnik, ezután is így marad a dolog.

Azaz mindegy ki hív, vedd fel, az ingyen van neked, ha nem külföldön vagy éppen, pl. roamingolva afrikában.

Az megint más, ha te hívsz fel valakit, de nem ez volt a kérdés.

2020. aug. 19. 20:51
 14/21 TituszH. válasza:
Látom megoszlanak a vélemények, hogy lehúzás vagy valami más, ha egy gyanús számról hivnak, ez esetben a +44 78 kezdetűről. De mi van olyankor, ha egy ilyen számról egy Whatsapp üzenet jött, ezzel a szöveggel: "kitalálod ki vagyok?". Mert ugye a Whatsapp a META ingyenes csevegő szolgáltatása...
2023. jún. 21. 16:50
 15/21 anonim ***** válasza:

"De mi van olyankor, ha egy ilyen számról egy Whatsapp üzenet jött, ezzel a szöveggel: "kitalálod ki vagyok?""

Semmi.

Ha akarod kitalálod. Ha nem, akkor úgy maradt.

2023. jún. 21. 22:10
 16/21 TituszH. válasza:
Lehet hogy semmi sincs ha kitalálom, mert ő csak felhivott, minek hívtam vissza, az én bajom, de mégis érdekelne hogy az ilyen vicces ember minek hivogat idegeneket rendszerszerűen, ha ebből semmi haszna nincs.
2023. jún. 22. 13:23
 17/21 anonim ***** válasza:

"minek hivogat idegeneket rendszerszerűen, ha ebből semmi haszna nincs."

Mert mondjuk programoz, és meg tudja csinálni.

2023. jún. 23. 07:11
 18/21 TituszH. válasza:
Akkor ezt kitárgyaltuk, de van még az OTP nevében, 34-es előhívóval telefonáló "programozó" is. Velem már kétszer is próbálkoztak, úgy hogy valameddig hallgattam is az átlátszó szöveget a "letiltott" számlámról. Sőt meg egy SMS ben is "értesítettek" hogy saját érdekemben nyissam meg a küldött linket.
2023. jún. 23. 08:53
 19/21 magdolna54 válasza:
65%
Engem meghuztak, mind le vették a pénzem, a rendőrség, bank asitanak, semmit nem deritettek meg ki, mit tegyek. Az Anydesk aplikáciot telepítettek velem és minden adatot le lopták.Azt mondták ez egy befektetés lessz a Romgáznál. MIT TEGYEK?? Azota is telefonáltak.
jan. 19. 13:23
 20/21 tejminatorka válasza:
ki az a hülye aki feltelepít egy akármilyen appot csak mert azt ígérik neki, hogy "befektetés lesz"? eszemfszom megáll
máj. 7. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!