Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a legjobb telefon...

Melyik a legjobb telefon fényképezésre?

Figyelt kérdés

A párom valami iPhone-t szeretne, mivel úgy gondolja, hogy azzal nagyon jó képeket lehet készíteni, viszont én túlárazottnak gondolom. Az ügy hátterét nem ecsetelem. Meg tudnánk venni az apple telefonokat is, de semmi értelmét nem látom, ha mégis tévedek kérlek javítsatok ki.

Én 200.000 Ft alá lőném be a telefont. Köszi!

2024. júl. 11. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A tiéd lesz a telefon vagy a párodé?

Ha a párodé, és ő iPhone-t szeretne és nem is okoz gondot az ára, akkor legyen az.

Magadnak meg olyat vegyél, amit te akarsz.

Én mondjuk Samsung párti vagyok, azt szoktam meg és elégedett is vagyok vele. S23 már van 200 körül.

2024. júl. 11. 10:13
 2/5 lali51 ***** válasza:
100%
Amit a párod szeretne azt vedd meg! Jó döntés meglàtod majd.
2024. júl. 11. 11:06
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Fotózásra az iPhone tényleg jó, nagyon jó fotókat lő, főleg éjszaka.

Ha Androidból akarsz jó fényképezőst, az is fog annyiba kerülni, mint az iPhone.

2024. júl. 11. 11:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszi a tanácsokat.
2024. júl. 11. 12:16
 5/5 anonim ***** válasza:
iPhone 15 pro max kamera a világelső!
2024. júl. 11. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!