Hol lehet sim kártyát feltölteni?
Figyelt kérdés
Hol lehet feltöltös kártyára pénzt tenni? Nem interneten, hanem személyesen, készpénzzel? És kell hozzá valamilyen okmány, vagy elég ha mondom, hogy melyik számra akarom, fizetek, és ennyi?júl. 9. 12:14
1/3 anonim válasza:
Elég a pénz és a szám, nem kell semmi más.
Postákon, benzinkutakon, dohánybolzokban,
2/3 anonim válasza:
"Nem interneten, hanem személyesen, készpénzzel? "
Például a Postán:
bankokban és bankautomatánál - például:
benzinkutaknál, újságosoknál
lottózóknál, vagy a szolgáltatónál.
De ezt a szolgáltatók is leírják:
- [link]
- [link]
- [link]
"És kell hozzá valamilyen okmány, vagy elég ha mondom, hogy melyik számra akarom, fizetek, és ennyi?"
Nem kell hozzá semmilyen okmány, a bank/bolt/újságos számára csak a feltöltendő telefonszám kell, meg fizetned kell.
3/3 anonim válasza:
Amikor én töltöttem fel, elsőre mindig azt kérdezték melyik szolgáltatónál van az előfizetés, és utána mondhattam a számot. Valószínűleg a szolgáltató is fontos információ, és a számon kívül azt is kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!