Samsung Omnia I900 fő memória?!
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Omniám, és az a problémám, hogy a "Fő memória" mindig megtelik, emiatt lelassul a teló, sőt használhatatlanná válhat...:S egy Hard Reset használ, de macerás, mert mindent újra kell csinálni...ha egyszer van 8 GB belső memória, miért nem tudott a Samsung kicsit többet adni a Fő memóriának? És mitől telik be ha minden programot a My Storagera telepítek? Elrőe köszi minden válaszolónak! Ha lehet új ROM nélküli megoldásokat várok!2010. okt. 31. 17:03
1/4 anonim válasza:
hát ezt komolyan kérded? hogy miért telik meg a memója? talán mert túl sok minden van a telefon memóriáján vegyél egy memória kártyát, és arra tedd a fileket
2/4 A kérdező kommentje:
Te nem értetted a kérdést...A telefonnak 8 GB a belső memóriája, és abból van külön szedve 100 MB a Windows-nak...és vannak programok, amiket csak arra a 100 megás részre lehet telepíteni (mert csak akkor működik) és arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e annak a 100 megás résznek a méretét állítani...és ha igen, akkor hol...
2010. nov. 5. 11:41
3/4 anonim válasza:
Nekem is ez van. Mit csináltál végül?
4/4 A kérdező kommentje:
Már fogalmam sincs. 2 éve eladtam az Omniámat, mára már bele se gondolok, hogy milyen kínszenvedés lenne azt használnom. Szerintem próbáld meg becserélni egy egyszerűbb androidos telefonra, sokkal jobban jársz vele.
2013. júl. 21. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!