Milyen mobiltelefont vegyek?
Telefonvásárlás előtt vagyok. Samsungot szeretnék, de mivel legutóbb 8 éve vásároltam Huaweit, fogalmam sincs hol tart már a technológia. Nézegettem milyenek vannak, de millió széria.
A cél, hogy szép képeket csináljon és tudjak rajta netezni (facebook, instagram stb), valójában azt sem tudom mit kell még figyelni egy vásárlás esetében. Kicsit boomernek érzem magam, de ez van.
Olyan kérdést írtál amiből 1-2 napon belül anyázásra menő vita lesz az almások-és androidosok között, mert nálunk nincs beszélgetési kultúra.
Ami Téged érdekel: "tudjak rajta netezni (facebook, instagram stb)",Azt bármelyik kis-közép kategóriással megteheted,talán 70 ezertől felfelé.
Olvasgass teszteket, menj el boltokba ahol ki lehet próbálni, ismerősöket kérj meg hogy mutassa meg az övét, véleményezze, stb.
Az se mindegy hogy mennyi a keret.
"valójában azt sem tudom mit kell még figyelni egy vásárlás esetében."
Mindig azt, ami neked fontos. Ha nem tudod hogy mit akarsz, akkor meg mindegy mit veszel.
Ha meg vaktában akarsz jót, a zászlóshajók közül válassz.
Szia!
Az általad leírt dolgokhoz egy A35 tökéletes választás lehet. Fölösleges ennél nagyobb tudás, ha úgy sem használod ki.
"A Samsung A54-et néztem de kicsit elbizonytalanodtam, mert itt valaki azt írta gyakorin, hogy az "A" széria az eléggé alsókategória,"
Nézd meg mit tud. Nekem A72 van, és a felhasználói élmény szerint a közép kategória teteje szerintem. Az A54 is hasonló de mindenben egy kicsit jobb, ár/értékben kiváló. A Jack viszont hiányzik róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!