Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ki milyen gyenge/elavult...

Ki milyen gyenge/elavult telefont használ?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi hogy használ e valaki még régi telefonokat, és hogy müködik e, mennyire használható a mai napig. Én egy Huawei nexus 6p-t használtam 2023 decemberig miután meghalt a kijelző, de addig probléma mentesen müködött a telefon.

2024. júl. 7. 01:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
IPhone 5S (2013), az Apple Store már nem működik rajta, illetve sok weboldal sem, pl. időkép (megakad a beleegyezési ablaknál).
2024. júl. 7. 02:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
A kollégám is mások levetett készülékeit használja, de nála a telefonáláson túl egy kártyajáték és könyvolvasás az összes igény. Én egy Galaxy S6-tól váltam meg pár hónapja, miután már eredeti akkut nem kaptam hozzá, az utángyártottak meg hulladékok.
2024. júl. 7. 02:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Redmi 5A. Itt van a polcon az utód, de még lusta voltam átköltözni :)
2024. júl. 7. 12:45
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sony Ericsson K770i + Telekom MultiSIM
2024. júl. 7. 13:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Redmi Note 4., már 7. éve
2024. júl. 7. 14:14
 6/9 anonim válasza:

Xiaomi Redmi 4x, 6 éve.

Már nem hetente, hanem naponta/2 naponta töltöm, de ezen kívül hibátlanul működik. Gyönyörű képeket készít. Tökéletes a mérete.

Egyelőre nem is akarom lecserélni, és nem anyagi okokból, hanem mert nincs rá okom, és nem is találtam még jobbat.

2024. júl. 7. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Samsung s7 edge-t használok
2024. júl. 7. 22:14
 8/9 blacib ***** válasza:
Xperia XA1 7 éve használom.
2024. júl. 7. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:

Néha előveszem még a Nokia 3330-asomat, csak úgy poénból + az akkor már digitális detox is egyben :D

Illetve ha fesztiválra megyek, de jó lenne pár "fotót" is lőni, amin, ha nehezen is, de felismerhető az arcom, akkor valami hulladék Alcatel-t viszek, amit a szolgáltatóm dobott utánnam ajándékba, de lehet csak büntetni akartak :D

2024. júl. 8. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!