Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szoftwert frissítettem a...

Szoftwert frissítettem a telómon mert nem érzékelte a gépem. Most angol lett és ezt irja ki bekapcsolásnál: insert correct Sim card. Nem is csinál semmit. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 13:58
 1/5 anonim ***** válasza:

újonnan vetted a telefont vmi sufni gsm be? mert ők árulnak ólcson ilyen ázsiába szánt telefont amin ha szoftvert frissitesz eltünik a magyar nyelv.. persze ezt elfelejtik közölni a vásárlóval

pl: GSM line, GSM home.. stb stb

2010. okt. 31. 14:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Neten vettem de már 2 éve és eddig jo volt. CSak mindent letöröltem a telomrol és szoftwert frissitettem a sony oldalárol töltöttem le. Megcsináltam és most bekapcsolom és Insert correct sim card.:( Már azse bánom ha nem lesz magyar, csak kapcsolljon be.
2010. okt. 31. 14:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk sokat segítene ha leírnád, hogy milyen telóról van szó. De gyanítom, hogy Sony Ericsson és SEUS segítségével frissítettél. Frissítés után egy Hard Resetet nem árt ha csinálsz, mert akkor elég nagy az esély, hogy visszajön a magyar nyelv. Ha meg nem akkor azt manuálisan még lehet pótolni. Az incorrect SIM card meg azt jelenti, hogy nem jó kártyát használsz hozzá. Ez azért lehet, mert a készülék szoftveresen lett függetlenítve frissítés során meg visszajött a hálózati zár.
2010. nov. 1. 13:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, sony w580. Sajna nem tudom mit kell csinálni mert laikus vagyok. Szal hogyan hozhatom visza a magyar nyelvet?
2010. nov. 1. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
"Frissítés után egy Hard Resetet nem árt ha csinálsz, mert akkor elég nagy az esély, hogy visszajön a magyar nyelv. Ha meg nem akkor azt manuálisan még lehet pótolni." Talán ha el is olvasnád. forum.se-portal.hu-n meg is találod a szükséges fájlokat és programokat, ha esetleg nem jönne vissza a hard resettől a nyelv.
2010. nov. 2. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!