Huawei p30 pro-m volt nagyon szerettem a kamerát, főképp fényképeket készítek erre használom, ajánlanátok nekem fotómobilt? Nem szeretnék horror áron, közép kategóriás éppen elég lenne.
Látszik, milyen csórók és frusztráltak az emberek, mivel mindenki le lett pontozva aki iPhone-t írt. 😂
2024. júl. 3. 19:55
15/23 anonim válasza:
#14 Igen,csórik mint a templom egere:D
2024. júl. 3. 20:03
16/23 anonim válasza:
ma 19:55-és ma 20:03 B.+! Ti akkora bunkók vagytok valóban hogy a "csóróságot" az apáitoktól kapott szaros iPhone- telefonotokról akarjátok lemérni??? Ébresztő! Amíg ti az almásaitokkal játszotok és fétisként imádtok, addig mások élnek. Családjuk, barátaik vannak, kirándulnak, bográcsoznak, grilleznek,szeretkeznek. És: Titeket farzsebből megvennének telefonostól együtt.
2024. júl. 3. 20:43
17/23 anonim válasza:
#16 Látom mérges lettél :D
Tudom, rossz lehet ilyen szegénységben élni, de azért nyugi, még van remény. :)
2024. júl. 3. 20:58
18/23 anonim válasza:
#16 Szerinted én nem élek? Sajat magam vettem az iPhone 15-m igen:)
Ja,van barátnőm csodaszép,kirándulok,sportolok és utazom!
Na szevasz kis megmondó ürge
2024. júl. 3. 21:32
19/23 anonim válasza:
ma 21:32 Bocs, gratulálok ezt azért tényleg nem gondoltam rólad! Idézlek:":#16 Szerinted én nem élek? Saját magam vettem az iPhone 15-m igen:)"
Nos: Nem szeretem mondani mert életem kötelező részének tartom,de a csóriságért és a megmondóért válaszolok neked: 2 gyerekemnek kertes családi házat vettem, egyiknek külföldön,nekem is az van, igaz csak egy kis városban, valahogy el vegetálok. ( nem vagyok húde valaki és annak a fia sem) Normális, átlagos középvezető. És NINCS iPhone 15-m és nem is lesz.
2024. júl. 3. 21:49
20/23 anonim válasza:
#19 Úgy érzem, ha az irigység fájna, innen hallanám az ordításodat. 😂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!