Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akksicsere után lassú az iPhone?

Akksicsere után lassú az iPhone?

Figyelt kérdés

4 éves telefonban akksicsere történt, hivatalos szervizben, gyári akksi.

Mikor még nem új akksi volt benne, akkor csinált néha olyat, hogy mikor még 10% alatt volt, akkor lassult, laggolt, de ez érthető volt. Most, hogy ki lett cserélve mindig ez az állapot áll fent függetlenül attól, hogy hány %on van a telefon.

Pl kikapcsolom (nem teljesen, csak elsötétítem a képernyőt) akkor lassan sötétül el a képernyő, nem egyből, mint előtte. Lapozom a facebookot pl és akadozik.

A szerviz miatt van biztonsági mentésem és gyári visszaállítás is volt.

Ezek mitől lehetnek? Mit csináljak?

Szoftverfrissítést?

2024. jún. 30. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván frissítsed az operációs rendszert, indítsd újra a telefont, stb. Ha ezeken túl vagy és 1-2 nap múlva sem tapasztalsz javulást, akkor szépen látogasd meg újra a szervízt és meséld el nekik, hogy mit tapasztaltál.
2024. jún. 30. 22:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Utángyártott alsóközép esetén időnként előfordulhat , vidd vissza a szervizbe
2024. jún. 30. 23:59
 3/11 anonim ***** válasza:
Na mégegyszer : utángyártott aksi esetén időnként előfordul , vidd vissza a szervizbe. Ha elfogadsz egy jó tanácsot eredeti Apple alkatrészt kérj , ha bármit cseréltetsz.
2024. júl. 1. 00:02
 4/11 anonim ***** válasza:

Konkrétan melyik szerviz volt ez?

Sokszor látunk itt olyant hogy "hivatalos szervizben", aztán kiderül hogy csak azt hittem a kérdező hogy hivatalos a szerviz, de közben mégsem.

2024. júl. 1. 07:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Istyle szerviz Budapesten a Kecskeméti utca 5ben. Kifejezettem eredeti akksit kértem, de úgy tudom ebben a szervizben csak ilyennel dolgoznak.
2024. júl. 1. 13:09
 6/11 A kérdező kommentje:
A beállításokban az akkumulátor állapotánál kijelzi hogy 100%os a kapacitása illetve az infoban kijelzi hogy volt szervizelve az akksija és eredeti apple alkatrész van benne. Ezeket megnéztem a szervizből való távozás után egyből és megnyugodtam, hogy minden rendben és jó akksit tettek bele. Ezek szerint akkor mégsem?
2024. júl. 1. 13:23
 7/11 Morzsi007 ***** válasza:
Adj neki pár napot. Dolgozik valamit a háttérben ezért is lassulhat, ha már az aksi elvileg eredeti és új. 2-3 feltöltés után nézd meg hogy viselkedik.
2024. júl. 2. 12:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor ok, az biztos gyári akksi.

A 4 év alatt volt egyáltalán egyszer is visszaálítva gyárira?

Mennyire van tele a tárhely?

Érdemes lenne teljesen visszaállítani!

2024. júl. 2. 12:53
 9/11 A kérdező kommentje:
4 év alatt nem volt visszállítva egyszer sem gyárira. De most a szerviz miatt csináltam teljes gyári visszaállítást. A tárhelyem kb félig van, az icloud teli de icloud tárhelyet vettem már rég.
2024. júl. 2. 14:48
 10/11 Morzsi007 ***** válasza:
Melyik modellről van szó?
2024. júl. 3. 07:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!