Másnál is jelen van ez az iPhone bug?
Figyelt kérdés
Szóval néha néha eljátssza a telóm, hogy hívnak, és így kb hiába nyomok bármit a kijelzőjén, el kell utasítanom a hívást az oldalsó gombbal, aztán kénytelen vagyok visszahívni az érintettet ilyenkor. Másnál is van ilyen?2024. jún. 27. 20:04
1/6 Ypszilon1980 válasza:
Nincs, a telefonod rossz. Nesze neked Iphone több száz ezerért vazze.... vegyél normálisat.
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj már, ne ugass, mintha nem mindegyik értelmes telefon több százezerbe kerülne, nem csak az ájfóóóón. Mi neked a normális? Várjááál kitalálom sáomííííí... Normálisan kérdeztem, normális válaszokat várok, nem ilyen fél agyhalott odaszólogatásokat.
2024. jún. 27. 23:08
3/6 Ypszilon1980 válasza:
Egy: nem én hívom ájfóóóón-nak, kettő: te meg miért fikázod a Xiaomi-t? Amúgy nekem nem az van és sosem volt. Az a normális telefon, elárulom, ami nem csinál ilyet. Jó, hogy megveszek egy telefont és nem tudok vele telefonálni, az milyen már, hát akkor nem elviszem szervízbe, vagy visszaviszem az eladónak, hogy kenje a hajára?
4/6 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy nem tudok vele telefonálni. Csak egy hónapban kb egyszer megőrül.
2024. jún. 28. 07:05
5/6 Ypszilon1980 válasza:
De lehet csak egy szoftverfrissítés kellene.
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!