Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kicseréltessem a telefonom...

Kicseréltessem a telefonom akksiját?

Figyelt kérdés

77% a kapacitása, iPhoneról van szó. 4 éves a telefon. Gyorsan merül és melegszik az akksi ha sokat használom. Ha nem cseréltetek akksit akkor felpúposodhat vagy lehet komoly probléma belőle vagy nem?

Elvagyok vele, nem zavar különösebben, hogy sűrűn kell töltenem, inkább az érdekel kockázatos e így használni.

2024. jún. 27. 03:37
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Istyleba vinném egyébként, ha vinném. Mi a vélemény az istyle szervizről? Korrektek, gyári alkatrészt raknak bele?
2024. jún. 27. 04:18
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
77% már elég csereérett. Nem mondom, hogy holnap fel fog fújódni, és belülről összetöri a telefonodat, vagy kigyullad, de ahogy öregszik, erre egyre több lesz az esély. Ha szóba jöhet az akksicsere, és pénzben megengedheted, akkor szerintem ne várj vele, semmi értelme. Az iStyle jó választás, mert hivatalos Apple viszonteladó, bennük bízhatsz.
2024. jún. 27. 07:13
 3/12 Morzsi007 ***** válasza:
81%
Nem mindig, de előfordulhat púposodás, ami lassan elkezdi felnyomni a kijelzőt, idővel szemmel látható lesz, a műanyag kerettől elválik a panel, meg is sérülhet. Ha nagyon felforrósodik többször, én már cserélném.
2024. jún. 27. 07:26
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
A 77% még félig újnak számít. Nem az akksi melegszik, hanem a telefon processzora. 50% körül érdemes a cserét eszközölni.
2024. jún. 27. 07:30
 5/12 anonim ***** válasza:
47%

"Istyleba vinném egyébként, ha vinném. Mi a vélemény az istyle szervizről? Korrektek, gyári alkatrészt raknak bele?"

Hivatalos Apple szervíz, minőségi munkát csinálnak ráadásul jár érte a cserealkatrészekre a garancia

2024. jún. 27. 11:41
 6/12 A kérdező kommentje:
Rendben, úgy döntöttem elviszem. Valaki tudna segíteni milyen teendőin vannak előtte. Gondolom gyári visszaállítást kell csináljak.
2024. jún. 27. 12:47
 7/12 Morzsi007 ***** válasza:
Inkább egy biztonsági mentést csinálj egy pc-re. Ne törölj semmit feleslegesen.
2024. jún. 27. 13:05
 8/12 A kérdező kommentje:
Hogy kell ezt a biztonsági mentést csinálni? Leírnád részletesen? Nem csináltam még ilyet sosem.
2024. jún. 27. 13:38
 9/12 Morzsi007 ***** válasza:

Lehet icloud-ba is, de alapból 5GB a tárhely, gondolom nem vettél plusz helyet. Marad a PC vagy laptop, gyorsabb is talán.

Le kell töltened az iTunes programot.

Bejelentkezel az Apple fiókoddal, ezt kérni is fogja. Összekötöd kábellel a telefont a géppel és megjelenik az iTunes-ba. Utána mehet a biztonsági mentés. Az Apple oldalán biztos van részletes leírás, ha elakadnál. Ha sikerült és bármi gond lenne a telefonnal, visszaállítás vagy veszel egy újat, ezt a mentést vissza tudod rakni az új vagy visszaállított mobilra és minden ugyanúgy lesz, mint mikor készítetted a mentést.

2024. jún. 27. 15:56
 10/12 A kérdező kommentje:
Vettem plusz tárhelyet, előfizettem. Ilyenkor is ugyanez a teendő?
2024. jún. 27. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!