Miért vont le pénzt az Apple tőlem mikor nem vettem semmit?
Figyelt kérdés
Először 4000 ft-ot majd egy perccel később 2000 ft-ot. Miért? Nem vettem semmi, sőt a mai nap nem vettem semmit se rajta. Nem értem.jún. 26. 19:07
1/11 anonim válasza:
Honnan tudjuk. Csak te tudod hogy kinek mire adtak meg a bankártya adataidat.
2/11 anonim válasza:
Nem tudjuk.
Nézd meg a bankkártyád adatait hogy pontosan miféle tranzakció volt ez
Illetve nézd meg az AppleId-d emailjét hogy milyen számlátt küldtek.
Ja és nézd meg az előfizetéseidet hogy nincs-e valami megújuló.
5/11 A kérdező kommentje:
Láttam azóta
Levettem a limitet és a apple fizetésekből kitöröltem a kártyát
Szerencsére azóta nem történt több levonás (pont azért sztem mert kivettem de a limitet csak később állítottam be)
jún. 26. 21:09
6/11 Ypszilon1980 válasza:
Állítólag olyanoknál is csinált ilyet, akiknél a kártyaadatok már törölve voltak. Kíváncsi leszek mi lesz a vége, ki mikor jut a pénzéhez.
7/11 anonim válasza:
Nekem ma (2024.06.28.) vontak le 11000 Ft-ot. Ráadásul egy olyan bank kártyával am 2023 szeptemberében lejárt. A bank nem adott értelmes választ arra hogy hogyan lehet vásárolni / végrehajtani egy olyan bank kártyára tranzakciót amely korábban (korábban: 2023 szeptember) lejárt.
8/11 A kérdező kommentje:
Ennek soha sem lesz vége
Nagyon fura ez az egész
jún. 28. 17:33
9/11 anonim válasza:
Kérdezőnek! 7-es voltam! Most ez az utóbbi pár napban nagy sajtó visszhangot kapott. Érdemes néha a sjatót olvasgatni. Mert tele volt az online / internetes sajtó is. Telex.hu index.hu 24.hu is írt erről a jelenségről. Szóval nem vagy egyedül! Én is az Apple károsultjai között vagyok. Mint írtam is engenet 11000 Ft-al károsítottak meg. De tudok olyanról is akit fél millió Ft-jától szabadítottak meg! És ez a valóság!
10/11 anonim válasza:
Dokumentáld a problémás tranzakciókat és jelezd a bankodnak, rendezni fogják.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!