Partnerogsm.hu oldalról mi a véleményetek?
Ezt a tabletet szeretném megvenni, a boltban kb 100.000Ft- ért lehet minimum hozzájutni, itt viszont csak 82.000Ft
Szerintetek meg merjem rendelni innen?
Köszönöm előre is
Olvastam róluk olyat is, hogy nem riadnak el attól sem, hogy Kínai belpiacos telefonokat áruljanak.
Nem ez a tábla fogja a világot megváltani, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor vedd meg egy 20-assal drágábban, de rendes helyről.
PartNeroGSM 1065. Budapest Bajcsy-Zsilinszky köz 3
Megnéztem térképen, van ilyen üzletük. Más oldalakról is olvastam véleményeket hol ajánlják, hol nem. Még gondolkozom rajta, ha van valakinek tapasztalata kérlek írd meg nekem, ahogy a 3-as tette :)
Honnan tudod hogy a sok vélemény nem mind kamu, és a 3-as pedig nem a boltnak az egyik alkalmazottja?
Helyedben kétszer is meggondolnám hogy kell e ilyen helyről bármit is venni, mert mit csinálsz ha féltéglát küldenek vagy hibás holmit? Az ilyen boltoknál esélytelen az elállás, vagy a garancia. Inkább nem spórolnék 10e forintot és megvenném egy normális bolttól. Nem érdemes aluláróban venni ilyen holmit.
5
előkeressem neked a számlát és lefotózzam? 😂
Attól még lehetsz a bolt alkalmazotja hogy van számlád.
Árúkeresős "megbízható boltok" naponta 10-20 semmitmondó értékeléssel gazdagodnak, aztán köztük rejtőzik egy pár 1 csillagos értékelés, ami leírja hogy átverték őket, én nem bíznék meg az értékelésekben főleg hogy vegyesek.
Egyetértek az előttem hozzászóló felhasználóval. Csak a szerencsén múlik, hogy mi fog történni a rendelés után. Nekem személy szerint ebben az esetben a szerencse nagyon kevés. Ha veszek egy telefont (a tabletek nem nekem valóak), akkor ha online rendelem, akkor x nap múlva én egy makulátlan csomagot akarok kapni, minden olyan tartozékkal, amit a Samsung belerakott. Ezek a boltok pedig előszeretettel küldenek bontott termékeket is, meg nagyon külföldi termékeket is. A garanciáról nem is beszélve. Mi a garancia arra, hogy a bolt nem szűnik meg pár hónap múlva? Ezt azért mondom, mert ha elromlik a termék, akkor ha nem lesz bolt, akkor nem tudsz kihez fordulni, és végsősoron a pénzed is bukod, és ha nagy baja van, akkor a termék is mehet a kukába, mert a javíttatása nem gazdaságos hivatalos úton. Nemhivatalos úton meg csak adsz a szarnak egy pofont, mert egy idő múlva ugyan úgy elromolhatnak.
Természetesen amit én írok, meg amit az előttem szólók írtak csak tanácsok, nyugodtan megveheted akárhonnan, végülis mi ráérünk annyira, hogy majd a "Mit csináljak, ha az aluljárós telefonbolt lehúzott 100000 Forinttal?" kérdés alá odaírjuk azt, hogy "Nem tehetsz semmit, max feljelented őket, de azt a pénzt már nem látod viszont!", vagy hogy "Mi megmondtuk!".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!