Okostelefon bug? böngészőben: A kijelölésnek a csúszkái fehérek...
A hibajelenséget képeken mutatom:
Jegyzettömbben minden rendben van: [link]
A napokban frissítettem a Chrome-ot, azóta van ez a hibajelenség vagy szándékos értelem-hiányos változás. Most ez a verzió van fent: [link] - Az előbbi verzió 2 évvel korábbi volt – igen, azóta nem frissítettem, de erre ne térjünk ki –, tehát nem jó tanács arra visszafrissíteni.
Huawei P8 Lite okostelefonom van.
A Chrome beállításainál nem láttam semmilyen erre vonatkozó beállítási lehetőséget.
Mit tudok tenni?
(Nem a billentyűzet verziójával van a gond, mert ha azzal lenne, akkor a jegyzettömbben is ilyen lenne.)
Az a telefon már nagyon régi, alig támogatott.
Próbáld meg eggyel korábbi verzióval, vagy másik böngészővel.
Nincs se a billentyűzet beállításainál, se a Chrome-ban ilyen beállítási lehetőség.
Ehhh...sok minden van elmentve a Chrome-ba. Eggyel korábbi verziót gondolom csak úgy tudok letölteni, ha törlöm a Chrome-ot, mert vissza "frissíteni" nem gondolom, hogy lehet. És akkor oda a sok adat...persze így nem sokat érek vele. Egyszer jelentkezik a probléma, máskor nem (egyes weboldalaknál mindig jelen van), de, hogy mitől függ, arra nem jöttem rá.
Melyik böngésző hasonlít a Chrome-ra mind kinézetben, mind funkciókban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!