Miért nem tölt a Samsung Galaxy A54-es telefonom?
Van egy Samsung Galaxy A54-es telefonom ami egyik napról a másikra nem tudom milyen oknál fogva nem akar rendesen tölteni. Nem mindegy hogy az usb c kábelt hogy dugom be. Bedugom tölt kihúzom megfordítom a töltőt(nem a két végét cserélem fel a kábelnek hanem csak simán megfordítom), és ha tölt is akkor sem gyorstöltéssel hanem szépen lassan(De legalább így fel tudom tölteni :D) Por/kosz nem lehet a portban szerintem mert azt amennyire tudtam óvatosan kitakarítottam.
Ha van valakinek valami ötlete hogy mitől lehet azt szívesen fogadom.
Köszönöm előre is a válaszokat
1. Senki sem fogja távgyógyítani.
2. Az ilyen kérdések kiírása szerint legalább a józan paraszti eszét próbálja meg mindenki használni. Tök jó, hogy megnézted, hogy koszos-e, de azt nem látom, hogy kipróbáltad-e másik kábellel és másik adapterrel-e. Nyilván ezeket a legkönnyebb vizsgálni és probléma esetén filléres tétel a cseréjük.
Igen próbáltam másik kábellel és adapterrel is de sajnos az sem segített.
Nem várom el hogy bárki is távgyógyítson csak ha valaki esetleg bele futott hasonló problémába és adja Isten meg tudta oldani anélkül hogy garanciába vissza keljen küldeni vagy szervízbe vinni akkor annak az ötletét/tanácsát szívesen várom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!