Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnék váltani egymás...

Hogyan tudnék váltani egymás közötti ingyenesre vodánál?

Figyelt kérdés

Már évek óta a vodafonnál vagyok.

Jelenleg előfizus telem van,de kicsit ramaty már,így újjat szeretnék,de akkor már páromnak is vennénk.

Olyat szeretnénk ami egymás közt ingyenes ill jelképes összegű korlátlan beszélgatéses (egymás közt)de viszont készülékre nem tudnánkmost sokat áldozni.

Hogyan tudnám ezt kivitelezni a legolcsóbban.

Esetleg más szolgáltató is szóba jöhet.

Köszi

2010. okt. 30. 21:44
 1/2 anonim ***** válasza:
vodafonnál van olyan csomag hogy egy +egy csomag havi dija 400 ft egy sim kártyának és 4 ft beszélhetsz akit ki választasz. Azt tudom hogy feltöltő kártyások vehetik igénybe én ugy tudom.
2010. okt. 30. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
vodánál van ún. flotta- kedvezmény (igaz az 3 előfizetéstől rendelhető meg!) darabonként havi 2500 Ft, abból 1500 lebeszélhető és egymás közt teljesen ingyenes! Érdeklődd meg az ügyfszolgnál
2010. okt. 31. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!