HTC Wildfire nem túl jó kijelzője nagy hátrány?
Figyelt kérdés
Sok olyan alkalmazás van, ami nem fut rajta emiatt?2010. okt. 30. 18:37
1/5 anonim válasza:
A Wildfire procija ekkora képernyőt bír meghajtani, HVGA-t már nem bírna. Szerencsére a HTC Sense felület nagyon kellemessé teszi a használatot. Én nem éreztem még hiányát a nagyobb felbontásnak, de valóban vannak dolgok, amik nem futnak rajta (pl. az Angry Birds egyelőre nem érhető el Wildfire-n, de ez vszeg nem csak felbontás, hanem számítási teljesítmény kérdése is). Játékra nem javasolnám, mindennapi okostelefonnak viszont teljesen megfelel.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Azt is olvastam máshol, hogy ekkora fizikai méretnél már nagyon pixeles lesz a kép és elég csúnyán ad vissza így mindent. Mindenesetre lehet, hogy ennyi pénzért inkább egy használt Hero-t veszek.
2010. okt. 30. 22:43
3/5 anonim válasza:
Hero vs. Wildfire: [link]
Arra figyelj (he fontos neked az ilyesmi), hogy a hero az 1.5 (Cupcake) Androiddal jött ki és bár van rá 2.1 (Eclair), de állítólag nem zökkenőmentes a használata, a Wildfire meg eleve 2.1-gyel jött ki és ígérik rá a 2.2-t (Froyo).
4/5 anonim válasza:
Ui.: és szerintem várd meg a karácsonyi ajánlatokat, hátha lesz valahol jóárasított Desire.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, karácsonyig még mindenképp várok sajnos, mert a keret még nincs meg rá:D Tudom, hogy Hero-ra már kijött a 2.1, de érdekelne, mit jelent konkrétan az a "nem zökkenőmentes". Hivatalos frissítésnek csak nem adnak ki olyat, ami használhatatlan.. Viszont elvileg novemberben jön a Gratia, kíváncsi vagyok, azt mennyiért fogják adni.
2010. okt. 31. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!