Olcsóbb telefont, jó minőségű kameraval?
Sziasztok!
Éppen telefont szeretnék vásárolni. Tudtok olyan telefont ami olcsóbb és a kamerája jó minőségű?
Jelenleg Huawei P30 Lite-pm van, le szeretném cserélni.
Mi számít olcsónak?
Az átlag közép kategóriás telefonoknak már elég jó a kamerája, főleg ha optimális körülmények között használod (értsd: nem félsötétben meg sötétben és nem tűző nappal szemben). A középkategóriából általában a Pixel alap telefonjai szoktak kiemelkedni valamennyire (Pixel 7a és talán lassan jön a 8a is).
De egy árban hasonló Samsung sem lesz rossz, pl az A55.
S22 használtan pl. de az olcsó relatív.
1-es nem írt rosszakat, de szétnéznék a használt piacon inkább.
#5.
Annak tudatában, hogy jelenleg a BBK-nak 2 telefonja, a Honor csúcstelefonja és az S24 Ultra is jobb kamerában, ez nem feltétlen igaz...
15 Pro van nekem és azért bizonyos helyzetekben nem remekel.
De amire nekem kell abban pont jó, de én nem használom zoom kamerának annyit, arra egyértelműen vannak sokkal jobb telefonok a piacon.
Igazából azt kell felmérni mire kell, ha azt nézzük az iPhone-ok hoznak egy jó szintet úgy az esetek egy részében.
De ott egy S24 Ultra 2 db Zoom kamerával, egyszerűen sokkal profibb rendszerrel. Nem veszi fel a versenyt vele egy 15 Pro Max, 1-2 dolog kivételével.(színhűség és a videó készítés stabilizálás az, amiben verhetetlen a 15 Pro Max, de ezen felül még nagyon szempont van, ahol inkább átlagos vagy az alatti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!