Romániába hogyan lehet viszonylag olcsón telefonálni? Hogy a legjobb? Vannak mindenféle feltöltőkértyák, valami olyasmi?
Figyelt kérdés
2024. jún. 14. 08:19
1/9 anonim válasza:
viber, messenger, skype, whatsup . . .
2/9 anonim válasza:
Mobilszolgáltatódnál érdeklődj, hogy EU irányba hány perc van benne a csomagodban. Nekem olyan Vodám van, amibe ha jól emlékszem 80 perc havonta díjtalan EU irányba. Nekem mondjuk elegendő, mert alapvetően nem kezdeményezek külföldi hívást. Azt neked kell tudni, mennyire van szükséged.
3/9 A kérdező kommentje:
vezetékesre kell telefonálnom, szóval nem Skype meg ilyesmi, vagy az is tud?
2024. jún. 14. 10:43
4/9 anonim válasza:
"vezetékesre kell telefonálnom, szóval nem Skype meg ilyesmi, vagy az is tud?"
Olyan 15-16 forint percenként a Skype out hívás.
5/9 anonim válasza:
Attól függ milyen előfizetésed, vagy feltöltőkártyás csomagod van. Az én csomagommal EU-n belül ingyenesen hívok minden normál díjas telefont.
6/9 A kérdező kommentje:
És Skype-ra fel kell tölteni előre egy összeget, vagy hogyan működik?
2024. jún. 14. 16:10
7/9 anonim válasza:
"És Skype-ra fel kell tölteni előre egy összeget, vagy hogyan működik?"
Igen. De megéri.
2800 forintért korlátlan beszélgetést kaphatsz.
8/9 A kérdező kommentje:
Én csak egyszer telefonálok, nem kell korlátlan semmi.
2024. jún. 15. 20:07
9/9 anonim válasza:
Ha tudsz számlára utalni, akkor megoldom neked, még az egyenleged sem kell feltölteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!