Az Iphone 15-nek jobb a kamerája mint a régi 12 Pro-nak?
Szerintetek megérné lecserélni az iphone 12 Pro telefonomat amit 3 éve használok de az akkumlátora már csak 76%-os egy új Iphone 15-re? Többet tud, szebb a kamerája?
Ugyanitt olcsó megbízható akkumlátor csere érdekel ( én Bp-en 30 ezerért találtam).
"Ugyanitt olcsó megbízható akkumlátor csere érdekel ( én Bp-en 30 ezerért találtam)."
Ennél lényegesen olcsóbban nem fogsz találni, max ha valami gagyi utángyártott aksit tesznek bele.
A főkamerája a 15-nek nyilván jobb, mint a 12 Proé, cserébe a 12 Pro-n van dedikált telefotó lencse, ami jobb képet csinál, mint a 15 főkamerája a digitális zoomal.
Jobb a kamerája.
Ne csessz ki azzal aki majd megveszi a telefonodat, vegyél bele inkább gyári akksit, hivatalos szervizben.
#1.
Ebben nem vagyok biztos, hogy jobban csinál, kevés fény alatt meg egyes helyzetben még jobb is lehet a 15 digitális zoom-ja.
A zoom kamera nem rossz, ha legalább x3-os a látószöge meg persze jók a fényviszonyok.
Kérdező:
Inkább add el így, ne cseréltesd az akksit, mert úgy sem fogsz érte többet kapni.
Meg szerintem 15 Pro-t vegyél, vagy várd a 16-t hátha összeraknak egy normális sima iPhone-t. Sok kritika éri őket, hátha végre hallgatnak rá.
"Másfelől rosszabb a kijelzője is."
Már mitől lenne rosszabb a kijelzője?
"5. Alacsonyabb a képfrissítési rátája. Konkrétan a fele és az meglátszik."
A 12 Pronak ugyanúgy 60 Hz-es a kijelzője. A 13-mas Pro szériától kapták meg a 120-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!