Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Iphone 15-nek jobb a...

Az Iphone 15-nek jobb a kamerája mint a régi 12 Pro-nak?

Figyelt kérdés

Szerintetek megérné lecserélni az iphone 12 Pro telefonomat amit 3 éve használok de az akkumlátora már csak 76%-os egy új Iphone 15-re? Többet tud, szebb a kamerája?

Ugyanitt olcsó megbízható akkumlátor csere érdekel ( én Bp-en 30 ezerért találtam).

2024. jún. 12. 17:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanitt olcsó megbízható akkumlátor csere érdekel ( én Bp-en 30 ezerért találtam)."

Ennél lényegesen olcsóbban nem fogsz találni, max ha valami gagyi utángyártott aksit tesznek bele.

A főkamerája a 15-nek nyilván jobb, mint a 12 Proé, cserébe a 12 Pro-n van dedikált telefotó lencse, ami jobb képet csinál, mint a 15 főkamerája a digitális zoomal.

2024. jún. 12. 17:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Jobb a kamerája.

Ne csessz ki azzal aki majd megveszi a telefonodat, vegyél bele inkább gyári akksit, hivatalos szervizben.

2024. jún. 12. 18:24
 3/8 anonim ***** válasza:

#1.

Ebben nem vagyok biztos, hogy jobban csinál, kevés fény alatt meg egyes helyzetben még jobb is lehet a 15 digitális zoom-ja.

A zoom kamera nem rossz, ha legalább x3-os a látószöge meg persze jók a fényviszonyok.

Kérdező:

Inkább add el így, ne cseréltesd az akksit, mert úgy sem fogsz érte többet kapni.

Meg szerintem 15 Pro-t vegyél, vagy várd a 16-t hátha összeraknak egy normális sima iPhone-t. Sok kritika éri őket, hátha végre hallgatnak rá.

2024. jún. 12. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Picit jobb, de buksz egy zoomkamerát és ez így nem jó üzlet szerintem. Másfelől rosszabb a kijelzője is. Én nem cserélném le.
2024. jún. 13. 01:39
 5/8 anonim ***** válasza:

"Másfelől rosszabb a kijelzője is."

Már mitől lenne rosszabb a kijelzője?

2024. jún. 13. 09:51
 6/8 anonim ***** válasza:
5. Alacsonyabb a képfrissítési rátája. Konkrétan a fele és az meglátszik.
2024. jún. 13. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:

"5. Alacsonyabb a képfrissítési rátája. Konkrétan a fele és az meglátszik."

A 12 Pronak ugyanúgy 60 Hz-es a kijelzője. A 13-mas Pro szériától kapták meg a 120-ast.

2024. jún. 13. 13:22
 8/8 anonim ***** válasza:
7. Jó, igazad van. Azt hittem hogy a 12 Pro-tól kapott 120 hz-et.
2024. jún. 13. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!