Hogyan lehet vissza állítani?
A Google rendszeréből szokott jönni az infó, ha van náluk aktív hirdetésed, azt kell megszüntetni és még utána is lesz egy frissülési idő elvileg.
Vagy írni nekik, hogy állítsák le (mert ők olyanok, hogy nagyon lehet velük emberi szinten kommunikálni, ez volt a vicc helye.)
Nem a saját készülékeden múlik, a másik fél telefonja az internetről kérdezi le, hogy ki van a "szám mögött".
A hiya.com csinálja ezeket, Samsungnál Smart Call a neve.
"Rossz a hívóazonosító nevem. Hogyan változtassam meg?
Ha azt észleli, hogy telefonszáma hibásan van spamként címkézve, vagy azt észleli, hogy a saját vagy valaki más telefonszámáról téves adatok jelennek meg vagy hiányoznak, vagy ha teljes egészében el szeretné távolítani adatait szolgáltatásainkból, kattintson ide, és segítünk."
Privát üzenet kapcsán, én sem fogalmaztam pontosan, hiszen az nem úgy megy, hogy csak "írunk nekik" egy levelet és a jóságos ügyintéző majd emberi módon válaszol.
Pontosan én sem emlékszem, a megfelelő fiókba belépve, menüpontok vannak, a rendszerrel kommunikálunk, majd általában a rendszer fog leugatni a végén. Pedig nem is kutya. Nem egyszerű eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!