Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehet makrofotózni S24...

Hogyan lehet makrofotózni S24 ultrával?

Figyelt kérdés
Elvileg van benne makro funkció, de nem találom a beállításokban.
2024. jún. 12. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
35%
Ultra valóban tud makró módot, de a többi S24 valóban nem tud.
2024. jún. 12. 14:46
 12/21 anonim ***** válasza:
73%
#2 És Google Fordító meg nem létezik vagy mi? De tudok jobbat, tanulj meg angolul!
2024. jún. 12. 16:36
 13/21 anonim ***** válasza:
Autódókuszos széleslátója van, vagyis azzal lehet makrózni jó minőségben.
2024. jún. 12. 17:39
 14/21 A kérdező kommentje:
12, hát persze.. a fordító sokszor f@szságokat írogat, főleg műszaki dolgok kapcsán. És ja, megtanulok angolul azért, hogy megtudjam hogy kell megcsinálni...:D Jó sok idő lenne. Még jó, hogy létezik ez az oldal, ami pont erre való, hogy segítsünk a másiknak, akinek kérdése van valamivel kapcsolatban, akár 1-2 órán belül. De nem, a magyar mentalitás az az, hogy inkább b@szogassuk a kérdezőt ahelyett, hogy érdemi választ adjunk.
2024. jún. 12. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:
0%

11-es vagyok, nem értem a lepontozást.

Én heteket kutakodtam, és én pont azért vettem a 15 Pro-t, mert az tudja az S24 pedig nem.

Egyedül az Ultra képes rá, ha az Apple ekézve van a 60HZ-ért akkor a Samsung is megérdemli, mert ez is olyan dolog, ami ott figyel random középkategóriás Xiaomi-kban...(meg asszem az A szériás Samsungban is van dedikált zoom kamera vagy AF-es széleslátószöges megoldás)

2024. jún. 12. 18:43
 16/21 anonim ***** válasza:
dedikált zoom kamera -> makró kamera akar az lenne.
2024. jún. 12. 18:44
 17/21 A kérdező kommentje:
15, tőlem zöld ment.
2024. jún. 12. 18:46
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
#14 Lehet már rég tudnod kéne angolul! A műszaki dolgok nyelve az angol! A minimális angol már szinte mindenhol elvárt. Ja a gyárban nem. A magyar mentalitás az, hogy te lusta vagy valami kikeresni. El kéne egy picit gondolkodnod.
2024. jún. 12. 22:14
 19/21 A kérdező kommentje:
18, te pedig minek jársz ezen az oldalon, ha nem tudsz érdemi hozzászólást írni? Ez az oldal azért van, hogy kérdéseket tegyen fel az ember, nem pedig azért, hogy a magadfajta hülyék kiéljék a frusztrációjukat az ilyen odaböfögésekkel. Amúgy meg semmi közöd hozzá, hogy mennyire tudok angolul vagy mennyire nem. Nem te fogod megmondani, hogy mit tanuljak és mikor 🤣
2024. jún. 12. 23:40
 20/21 anonim ***** válasza:
66%

15, Tekintve, hogy a kérdés az s24 ultráról szól - ami tudja, mint te magad is írod - haszontalan az a válaszod, hogy a többi nem tud.

Egyébként szerintem sokkal szebben élesít az 1x zoom az autofókusszal, mint a 0,6-os, előbbivel szebbek a közeli képek.

2024. jún. 12. 23:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!