Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone-hoz milyen autós...

Iphone-hoz milyen autós töltőt vegyek?

Figyelt kérdés

Nem volt még iPhone-nom és ahogy olvasgattam nagyon nem mindegy milyet veszek.

Mit ajánlanátok?

Telefontartos töltőt nem szeretnék, csak valami egyszerűt

jún. 7. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem két pálcás céllövöldés szivargyújtós adapterem van gyári kábellel, és még egy Apple eszközzel sem volt problémája. A kábel a lényeg, a töltőfej nem érdekes.
jún. 7. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell annyira betojni az ájfóntól! Az ájfón finnyás szöveget csak az irigy és buta droidosok nyomatják akik csak kirakatban láttak eddig iPhonet.

Az Anker, Belkin, Spigen, Baseus márkák tök jók.

De vehetsz Samsungot vagy Xiaomit is

A lényeg, hogy olyan csatlakozó legyen rajta amilyen kábel a telefonodhoz van.

[link]

[link]

[link] belkin/

[link] samsung/

jún. 7. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
jún. 7. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:

"a töltőfej nem érdekes"

De. Ha kell a gyorstöltés akkor a táp is fontos hogy tudja, anélkül nem fog menni.

Valamint ha valami nagyon primitív elektronika van benne, akkor simán megjelenhet a kimenetén is a 12V ha épp rossz napja van. Az meg a telefonnak nem jó. Megéri nem a legalsó polcról venni!

Ilyenek vannak ezekben a töltőkben:

[link]

[link]

jún. 7. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmilyet. Használhatod a jelenlegit.
jún. 7. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!