Egy működő simkártya átalakítható esimre?
Szia!
Sajnos nem. Nem használhatsz két hangalapú SIM kártyát ugyan ahhoz a telefonszámhoz.
Azt viszont megcsinálhatod, hogy két SIM kártyát használsz netezésre ugyan azzal az előfizetéssel. Adatkártyának hívják ezt a szolgáltatást. Ugye van a rendes SIM kártyád, amelyről telefonálsz, meg használod úgy mint eddig, és van egy másik, amiről nem tudsz telefonálni, csak netezni az eredeti előfizetés terhére.
#5:
A Multisim segítségével tudsz telefonálni is, SMS-t fogadni, vagy csak netezni?
A jelenlegi szolgáltatómnál (Yettel) tudtommal csak netezős kártya van, kíváncsi vagyok, hogy a Telekomnál ez miként működik. Miután a Yettel eloldozza az egy éves hűségláncot elképzelhető, hogy elhordozom a számom tőlük, mert viszonylag drága lett az utóbbi időben, és érdekel engem is ez a multisimes dolog. Korlátlan neted van? A másodlagos sim kártyán is korlátlan a net, vagy azon van valamilyen korlát?
Minden megy, e-mail, sms, telefon, net. Én is Y-nél voltam.
A netem korlátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!