Android jelszó helyreállítása?
Elfelejtettem a jelszavamat és újraindítás után nem tudom feloldani a telómat.
Samsung Galaxy S10 Edge.
Saját telefonomról van szó. Be vagyok jelentkezve mindenbe, tudom valahogy unlockolni, vagy csak a factory resetes módszerrel? Esetleg így hogy be vagyok jelentkezve tudok csinálni távolról egy mentést a képekről a driveba? A képek kellenének nagyon.
Olvasni azért tudsz?
Mondom mindenbe be vagyok jelentkezve a telefonban. Ha nem az enyém lenne hogy lennék bejelentkezve? A google accountomban is látom a telefont. Arra vagyok kíváncs, hogy tudok-e rá mentést küldeni így távolról. Volt is rá beállítva, de valamiért nem sikerült neki mentenie. Utolsó próbálkozás 4 napja és sikertelen.
Biztos egy 5 éves lopott telóval foglalkoznék egy percet is. Nem vagyok rászorulva.
A képeket lementhettem volna egyből ha lopott. Ráadásul a samsung accomban látszik is a nyoma évekre visszamenőleg.
Have a Samsung device? You don't have to be concerned if you've forgotten your device's screen lock code, as Samsung offers a simple way to reset your lock code if you forget it.
5# 3 naponta kell beírni a kódot.
Az sok idő...
Ki lehet találni olyan jelszót, amit nem lehet elfejteni és a célnak épp megfelel. Például két részből áll, külön-külön biztosan tudható mindkettő.
Nem pont olyanra gondolok, mint például 2 ember születésnapja összekombinálva és akkor csak a két embert kellene megjegyezni, de azt nem árulom el, én mire gondolok.
Számítógépen egyébként generált jelszavakat használok, amit egy jelszókezelő titkosítva tárol, mesterjelszóval védve.
Na, sikerült helyreállítani.
Egyébként ez a céges telefonom 5 éve és a rajta lévő céges biztonsági szoftverek miatt kell állandóan jelszavakat cserélgetnem. Kiderült, hogy az egyik ilyen biztonsági szoftvernél akadt össze valami. Sikerült support segítséggel kilőni. Szóval jól emlékeztem a jelszóra, csak technikai hiba volt.
A saját telefonomom sosem volt ilyen hibám, tudom a jelszavaimat, nincs ezzel gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!