Samsung s5230 vélemények?
Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 19:54
11/15 bp1985 

válasza:

Inkább ne vedd meg. Keress valami normális telefont, samsung meg elmehet a pics-be, h 2 éve kint van, és nem sikerült megoldani se az sw problémát, se a kijelzőhibát.
12/15 anonim 

válasza:

kifutott modell, nem menő, nem menő szeretni se.
13/15 anonim válasza:
Egy biztos:Akinek kevés pénze van,vagy nem akar sokat költeni telóra,de tapizós telót akar,annak megéri..Akinek van pénze,az meg vegyen iPhone-t...ennyi
14/15 anonim válasza:
a nokia 5230 a legszarabb teló amivel találkoztam valaha is meg hogy néz már ki .pfuujjjj
15/15 sam02 válasza:
Nekem az egyik barátnőm ilyet vett majd a suli 50 %-a is megvette és mindenki csak dícséri..Én is használtam a telóját és én is csak pozitívat tudok mondani róla...nem tom hogy romlott el a kijelző mert azért neki is régóta megvan és semmi baja nincs tökéletesen működik...:)
UI: Én is most ilyet akarok venni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!