Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android telefonon hogyan...

Android telefonon hogyan lehet a "Ne zavarjanak" üzemmódot úgy bekapcsolni, hogy soha ne csörögjön?

Figyelt kérdés
Nekem be van kapcsolva, de mégis csörög, mert vannak fontos emberek, akikre csörög. Egyrészt nem tudom hogyan lehetne ezeket az embereket kivenni, hiába megyek oda. Másrészt senkit nem szeretnék, hogy csörögjön, pont az a lényege a ne zavarjanak, hogy mondjuk egy konferencián ne szólaljon meg a telefonom.

2024. jún. 2. 09:23
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Hihetetlen hogy még ezt az egyszerű funkciót sem tudták jól lemásolni az iPhoneról... :DDDD

Tedd repülő módba a telefont és nem fog tudni hívni senki.

Ha kell a net, akkor a wifit kapcsold vissza.

2024. jún. 2. 09:26
 2/10 anonim ***** válasza:
14%
Kikapcsolod a megszakítások engedélyezését a ne zavarjanak mód beállításaiban. Milyen telefon egyébként?
2024. jún. 2. 09:33
 3/10 Mad Max2 ***** válasza:
40%

lenémítod a telefont

Ehhez nem mérnöki tudás

2024. jún. 2. 09:34
 4/10 Szirty ***** válasza:
100%

"...ezt az egyszerű funkciót sem tudták jól lemásolni az iPhoneról..."

Miért kellene lemásolni? Ez annyira alapvető dolog mint az hogy egy ajtón úgy megyek be, hogy kinyitom, átmegyek rajta majd becsukom magam mögött.

Csak mert Vég Béla is így ment át egy ajtón korábban, majd magam is így teszek az nem lemásolás. Egyszerűen ez a kézenfekvő módja annak hogy átmenjek egy ajtón.

Ha a "ne zavarj" módba kivételeket lehet felvenni, mert azt akarod hogy ne hívjanak orrba-szájba de azt azért szeretnéd ha a családtagjaid keresnek észrevedd, akkor ez a kézenfekvő megoldás.

Az iphon nem tud ilyet?

Ha esetleg valaki nem érti hogy ez a funkció létezik és/vagy hogyan működik az nem másolás kérdése.

2024. jún. 2. 10:07
 5/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
26%
iphonen nem lehet kiveteleket hozzaadni, erre meg nem jottek ra eddig hogy hasznos lenne
2024. jún. 2. 10:26
 6/10 anonim ***** válasza:
19%
De lehet kontárka, csak a te IQ szinteted haladja meg.
2024. jún. 2. 10:53
 7/10 A kérdező kommentje:
de én nem adtam kivételeket hozzá, ső igazából nem is látok kivételeket benne, mégis csörög a "Ne zavarjanak" módban a telefon. Most vettem, most installáltam, én nem raktam bele kivételt. Akkor itt valami más probléma lehet?
2024. jún. 2. 10:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Húzd le a csörgő hangerőt, úgy marad. Szívesen.
2024. jún. 2. 14:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Névjegyekben nincsenek “kedvenc”-nek jelölve emberek? Azt hiszem nekik is kicsöng.

Amúgy némítsd le, a ne zavarjanak pont arra jó hogy megadhatsz kivételeket.

2024. jún. 4. 10:30
 10/10 anonim ***** válasza:

“ lemásolni az iPhoneról”???

Az apple még csak tervezgette hogy kéne telefont gyártaniuk, mikor már rég volt ilyen funkció a nyomógombos téglatelefonokban…

2024. jún. 4. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!