Hova tűnhettek a fényképek a telefon könyvtárából?
A képek léteznek, megvannak, a telefonon vissza is tudom nézni, el tudom küldeni pl. messengerben.
Viszont amikor USB-n le akarom menteni PC-re, üres a dcim/camera mappa, semmit nem talál benne. Ugyanakkor a telefon fájlkezelője meg látja ott a fájlokat.
PC-n USB-n keresztül minden mást látni, pl. PDF-eket, de a kamera mappája üres.
Még ha messengeren keresztül el is tudom küldeni a képeket, egyrészt ront a képminőségen, másrészt ismerősömtől sem várhatom el, hogy ő legyen a képtáram.
Bekapcsoltam, hogy a rejtett fájlokat is lássa, de akkor se voltak képek. A PC intézőjében a keresés funkcióval rákerestem az összes *.jpg fájlra, akkor se voltak azok a képek sehol.
Hogy lehetne eredeti méretükben és minőségükben hozzáférni a képekhez?
es ha egy kep tulajdonsagaiban a helyet (eleresi utat) megnezed mit ir?
ennyibol ugy tunik online felhobe raktad oket
igy max valamilyen gyorsitotarban lehet benne mikor nincs neten
Az képek elérési útvonala is a dcim/camera könyvtár. Mint írtam, a telefon fájlkezelője meg látja ott a fájlokat.
Shoa nem használtam online felhőt, azt se tudom, hogyan kell használni.
Azóta készítettem újabb képeket, azokat le is tudtam menteni PC-re. Most megint üres lett a Camera mappa, viszont a fényképező alkalmazásban látszanak ezek a régi képek, és továbbra is a dcim/camera az elérési útvonal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!