Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hova tűnhettek a fényképek a...

Hova tűnhettek a fényképek a telefon könyvtárából?

Figyelt kérdés

A képek léteznek, megvannak, a telefonon vissza is tudom nézni, el tudom küldeni pl. messengerben.

Viszont amikor USB-n le akarom menteni PC-re, üres a dcim/camera mappa, semmit nem talál benne. Ugyanakkor a telefon fájlkezelője meg látja ott a fájlokat.

PC-n USB-n keresztül minden mást látni, pl. PDF-eket, de a kamera mappája üres.

Még ha messengeren keresztül el is tudom küldeni a képeket, egyrészt ront a képminőségen, másrészt ismerősömtől sem várhatom el, hogy ő legyen a képtáram.

Bekapcsoltam, hogy a rejtett fájlokat is lássa, de akkor se voltak képek. A PC intézőjében a keresés funkcióval rákerestem az összes *.jpg fájlra, akkor se voltak azok a képek sehol.

Hogy lehetne eredeti méretükben és minőségükben hozzáférni a képekhez?

2024. máj. 31. 23:59
 1/3 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

es ha egy kep tulajdonsagaiban a helyet (eleresi utat) megnezed mit ir?

ennyibol ugy tunik online felhobe raktad oket

igy max valamilyen gyorsitotarban lehet benne mikor nincs neten

2024. jún. 1. 04:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha meg tudod nyitni a képeket akkor valahogy az infókat is elő tudod hozni, ami mutatja az elérési útvonalat. Hacsak nem pl. Google Fotókban van úgy, hogy csak felhőben, lokálisan már nem
2024. jún. 1. 06:29
 3/3 A kérdező kommentje:

Az képek elérési útvonala is a dcim/camera könyvtár. Mint írtam, a telefon fájlkezelője meg látja ott a fájlokat.

Shoa nem használtam online felhőt, azt se tudom, hogyan kell használni.

Azóta készítettem újabb képeket, azokat le is tudtam menteni PC-re. Most megint üres lett a Camera mappa, viszont a fényképező alkalmazásban látszanak ezek a régi képek, és továbbra is a dcim/camera az elérési útvonal.

2024. jún. 2. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!